Kim Kardašijan kao Elizabet Tejlor

0
Već je poznato je da je slavna Elizabet Tejlor večiti idol starlete Kim Kardašijan, koja se sada pohvalila fotografijom na kojoj pozira poput preminule glumice.
Kim Kardašijan, foto: Instagram
Kim Kardašijan, foto: Instagram

Čini se da trendu upoređivanja sa slavnim umetnicima i kultnim ličnostima nije podlegla ni starleta Kim Kardašijan.

Ona je, naime, na Instagramu je objavila crno-belu fotografiju na kojoj pozira u istom izdanju u kom je slavna Elizabet Tejlor pozirala 1991. godine u Malibuu, a fotografirao ju je američki fotograf Herb Rits.

- Moj idol - napisala je Kim, koja je baš kao što je bila i Elizabet, veliki zaljubljenik u dijamante. Ipak, čini se da to nije jedina zajednička osobina ovim poznatim damama ako uzmemo u obzir da se Elizabet se udavala osam puta, a starleta uskoro po treći put planira da uplovi u bračne vode.

Kim je u septembru prošle godine odala počast preminuloj glumici, objavivši fotografiju na kojoj pozira u haljini koju joj je Elizabet pozajmila za snimanje editorijala u magazinu Harper's Bazaar.

- Zauvek sam zahvalna Elizabet Tejlor. Pozajmila mi je haljinu koju je nosila u Kleopatri - napisala je tada Kim na Twitteru u znak zahvalnosti i sećanja na slavnu glumicu koja je preminula 2011. godine u 80. godini života.

makonda-tracker