Dženifer Aniston najpreplaćenija zvezda Holivuda

0
Forbs je nedavno objavio listu najpreplaćenijih ličnosti u Holivudu, a na vrhu ove neslavne liste našla se glumica Dženifer Aniston i odmah iz nje je i Adam Sendler.
Dženifer Aniston, Guliver/Getty Images
Dženifer Aniston, Guliver/Getty Images

Lista je napravljena na osnovu zarade glumaca u poređenju sa zaradom njihovih filmova u poslednje tri godine.

Poznata glumica Dženifer Aniston vraća tek oko 10 dolara za svaki uloženi dolar, a kako je najveća zvezda na listi, američki mediji su je proglasili i za najveću gubitnicu. Njen poslednji film We are the Millers nije doneo zaradu kakva se očekivala.

Osim Dženifer na listi se nalaze i mnoge druge ličnosti koje u Holivudu uživaju status velikih zvezda.

Jedan od najboljih komičara, Adam Sendler , za svaki uloženi dolar vratio je tek 3. Njegov film Jack & Jill nije bio hit u bioskopima, a slično je prošao i sa filmom That's My Boy.

Popularna holivudska plavuša, Riz Viterspun, nekada je bila velika zvezda i njene komedije su bile jedne od najgledanijih. U proteklih tri godine uspela je da vrati oko 4 dolara.

Još jedna plavuša našla se na ovoj listi. U pitanju je zvezda serije Uvod u Anatomiju, Ketrin Hajgl. Možda je zvezda u serijama, ali se u filmovima nije proslavila.

Mnoge je iznenadila vest da se na Forbsovoj listi preplaćenih ličnosti našao i jedan od omiljenih glumaca Holivuda, Denzel Vošington. On vraća tek oko 8 dolara za svaki uloženi dolar. Film Safe House u kome tumači kriminalca nije doneo zaradu kakvoj su se producenti nadali.

Nikolas Kejdž uspeo je da vrati tek 6 za svaki uloženi dolar.

Američki glumac i scenarista, Met Dejmon za jedan dolar vraća tek oko 10, pa se i njegovo ime našlo ovde.

Najmanji gubitnik Forbsovog popisa je Rajan Rejnolds kojem se za svaki uloženi dolar vraća oko 10,70 dolara. Međutim kritičari nagađaju da će biti još gore, jer se njegov film R.I.P.D. smatra za najvećim promašajem godine.

makonda-tracker