Miranda Ker prvi put o razvodu: Sin nam je prioritet

0
Nakon što su u oktobru objavili da se rastaju posle tri godine braka, lepa manekenka i model kuće Victoria's secret sada je prvi put progovorila o braku, razvodu i odnosu sa suprugom.
Miranda Ker i Orlando Blum, foto: Getty images
Miranda Ker i Orlando Blum, foto: Getty images

Nakon tri godine braka i dve godine nakon rođenja sina Flina, supermodel  Miranda Ker i glumac Orlando Blum odlučili su da se razvedu, a lepa manekenka je sada za australijsko izdanje magazina Harper's Bazaar prvi put progovorila o razvodu i odnosu s mužem.

– Jako je teško svakome ko se razvodi, bilo to javno ili ne. Važno je sačuvati prijateljstvo, posebno zbog našeg sina. Zbog toga stoga smo otvoreni i iskreni jedno prema drugom. Poštujemo se i razumemo, a to je najvažnije. Još uvek jedno drugome činimo veliki deo života. Flin nam je najvažniji na svetu. Delimo obavezu oko njega i nastojimo da budemo ujedinjeni kad je on u pitanju - rekla je Miranda.

Inače, pre nekoliko dana australijski mediji su objavili da je Miranda Ker u u tajnoj vezi sa australijskim milijarderom Džejmsom Pekerom, dok se Blum navodno već duže vreme viđa sa glumicom Liv Tajler.

Orlando i Miranda su bili u vezi šest godina, a svoje nove izabranike za sada žele da zadrže što dalje od očiju javnosti.

makonda-tracker