Lindzi Lohan organizovala napad na brata Paris Hilton

0
Mlađi brat naslednica Hilton stradao je na jednom partiju u Majamiju. Za organizovan napad optužena je kontroverzna glumica Lindzi Lohan.
Lindzi Lohan, Guliver/Getty Images
Lindzi Lohan, Guliver/Getty Images

Kako piše američki portal TMZ, Baron je bio gost zabave u jednoj vili u Majamiju, u kojoj je odsela glumica Lindzi Lohan. Svi zajedno provodili su se sve do trenutka kada je neko od gostiju preneo glumici kako je mladi Hilton ogovara.

Nekoliko trenutaka kasnije besna Lindzi došla je sa prijateljem koji je počeo da tuče Barona, a skandalozna glumica sa osmehom posmatrala.

Ubrzo je došla i policija, a mladi Baron optužio je Lindsi za ovaj napad.

Glumica je odgovorila da nema veze sa pomenutim incidentom kao i da je sa zabave otišla pre ovog događaja.

Mlađi brat Paris Hilton kako bi potvrdio istinitost ovog događaja, objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj se vide povrede na licu.

Sem ove fotografije, na portalu TMZ objavili su i kratak snimak u kome se jasno vidi kako glumica nekoliko trenutaka pre incidenta govori nešto ovom 24-godišnjaku.

Ovo nije prvi incident između Lohanove i porodice Hilton. Pre nekoliko godina jedan prijatelj Paris Hilton izrekao je ispred kamera ružne reči  o Lindzi i od tad postoje nesuglasice između ove dve strane.

makonda-tracker