Ben Aflek pretukao paparace

0
Holivudski glumac napao je paparace koji su pokušali da fotografišu njegovu decu.
Ben Aflek, Bang Media
Ben Aflek, Bang Media

Popularni glumac svesan je da on i njegova supruga, glumica Dženifer Garner, privlače pažnju gde kod se pojave, ali smatra da nije u redu da njegova deca Vajolet (8), Serafina (4) i Samjuel (1,5) budu medijske zvezde. Aflek je za magazin Playboy izjavio:

- Možete reći šta kod želite o meni. Možete me pratiti bilo kuda i slikati me koliko god želite. Ne zanima me, ali pogrešno je i odvratno da se fotografišu deca i da se njihove slike prodaju za novac.

Ben Aflek smatra da ničija deca ne treba da budu pod svetlom reflektora dok se sama ne odluče na taj korak.

- Moja deca nisu slavne ličnosti. Nikada nisu ni bila. Kao ocu, dužnost mi je da ih zaštitim od medija. Veoma se trudim i uspeva mi ponekad. Međutim, tragično je to što kada se slike dece nađu u javnosti, ljudi koji ih vide misle da je to slatko.

U avgustu 2013. godine, Aflekova supruga Dženifer Garner i njena koleginica Hale Beri podržale su zakon koji omogućuje privatnost dece poznatih roditelja. Od početka 2014. godine, paparaco koji bude fotografisao decu poznatih ličnosti može provesti godinu dana u zatvoru ili na društvenom korisnom radu.

 

makonda-tracker