Saša Matić: Ja sam osoba bez kompleksa

0
Dok s osmehom zbija šale na račun oštećenja vida, folk pevač Saša Matić kaže da je srećan i ispunjen čovek koji se ne usuđuje da od života traži nešto više.
Saša Matić. Foto: Petar Đorđević
Saša Matić. Foto: Petar Đorđević

Folk pevač Saša Matić (35) među svojim prijateljima važi za duhovitog i šarmantnog čoveka koji je uvek spreman da nasmeje i zabavi svoje društvo, što je nedavno dokazao gostujući u emisiji kod Ivana Ivanovića kada je kupio televizijski auditorijum dosetkom na svoj, ali i voditeljev račun: Manjeg čoveka od tebe nisam video.


Uprkos tome što bi njegovo teško oštećenje vida mnogi smatrali hendikepom s kojim ne bi znali kako da se nose kroz život, Saša ima potpuno drugačiju viziju.

- Nikada nisam tome pridavao toliki značaj. Čovek sam bez i jednog kompleksa u životu... Šale na svoj račun zbijao sam u emisiji spontano jer smo razgovarali pred šou, malo se opustili i bukvalno, kada su se upalili reflektori, nadovezali na nezvanični razgovor što je na kraju bilo vrlo simpatično - priča Matić i uveliko planira predstojeće praznike sa suprugom Anđom (36) i ćerkama Aleksandrom (11) i Tarom (7).

- Nastupaću tokom cele zime, a radujem se i dočeku Nove godine u Zagrebu. Ipak, potom ću dati sebi oduška i sa porodicom kao i svake godine otići na odmor na Zlatibor gde imamo apartman. Tamo se uvek rado vraćam - otkriva ovaj umetnik čija se pesma Nađi novu ljubav na nedavnom Radijskom festivalu izdvojila i već postala hit.

- Prvi put sarađivao sam sa svojom sjajnom dugogodišnjom drugaricom, tekstopiscem Jelenom Trifunović koja je napisala predivan tekst, dok je muziku radio Bojan Vasić - kaže Matić koji kroz osmeh zaključuje da mu je život potpuno ispunjen.

- Toliko toga se izdešavalo da se bojim da zamišljam nove želje. Ono što sam stvarno ceo život sanjao, to sam i ostvario – priča Saša koji za sebe tvrdi kako je zadovoljan čovek.

 - Mnogo me stvari ispunjava i čini me srećnim: porodica, prijatelji, posao kojim se bavim... Idem u saunu, na plivanje, treniram, u dobroj sam fizičkoj kondiciji i organizovao sam sebi život tako da imam mnogo stvari koje me ispunjavaju. Greh bi bio da kukam i žalim se. Ja sam istinski srećan čovek, zaključuje pevač.

 

makonda-tracker