Eva Longorija: Ne ljubi lep, već uporan

0
Glumica Eva Longorija nedavno je ponosno predstavila svog novog dečka, sedam godina starijeg medijskog magnata Hozea Antonija Bastona, s kojim već mesec dana uživa u skladnoj vezi.
Eva Longorija. Foto: Guliver
Eva Longorija. Foto: Guliver

Seksi latino glumica Eva Longorija (35), napokon je ponovo srećna u ljubavi. Nakon što je tokom leta prekinula četvoromesečnu vezu sa preduzetnikom Ernestom Arguelom, poznata dama sada je ponovo ispunjena na emotivnom planu. Za razliku od prethodne romanse, sada kraj sebe ima starijeg muškarca i to poznatog medijskog magnata Hozea Antonija Bastona (41). Naime, atraktivna lepotica nedavno je fotografisana u restoranu Serafina u Njujorku kako tokom ručka razmenjuje nežnosti sa nepoznatim muškarcem. Odmah su počele spekulacije kako se junakinja Očajnih domaćica pomirila sa bivšim dečkom Eduardom Kruzom, s kojim se zabavljala duže od godinu dana, a od kog se rastala u martu 2012. godine. Insinuacije i pisanja na račun njenog izabranika, Longorija je demantovala tako što se prošle nedelje, na otvaranje muzeja Jumex u Meksiko Sitiju, pojavila u društvu svog novog dečka Hozea Antonija Bastona, predsednika Televise, najveće medijske kuće u Latinskoj Americi. Seksepilna glumica za ovu priliku odabrala je crno-belu koktel haljinu dizajnerke Stele Mekartni i sudeći po njenom osmehu, nova veza i te kako joj prija. Kako navode britanski tabloidi, Hoze se Evi dugo i džentlmenski udvarao, a pre mesec dana ipak je uspeo u nameri da osvoji njeno srce. Veza sa Hozeom iznenadila je mnoge i to najviše zbog njegovih godina. Od trenutka kada je prekinula svoj prvi brak sa glumcem Tejlorom Kristoferom (41), Eva je volela samo mlađe muškarce, zbog čega je zaslužila i epitet jedne od najpoznatijih holivudskih kuguarki. Bila je u braku sa košarkašem Tonijem Parkerom (31), zabavljala se sa Eduardom Kruzom (28), a poslednja u nizu njenih afera bila je ona sa Ernestom Arguelom (34). Izgleda da je Eva odlučila da još jednom da prednost iskusnijem dečku, pa sada ljubi sedam godina starijeg biznismena. Čini se da je konačno stavila tačku na mladiće, a ako je suditi po prvim komentarima, veza sa starijim izabranikom veoma joj prija.

- Hoze je jako dobar prema njoj i ponaša se kao pravi džentlmen. Longorija je jako srećna, a on je lud za njom – rekao je neimenovani izvor za magazin People.

U prilog tome kako Eva želi da se uozbilji govori i njena želja da se posveti politici. Prema pisanju američkih medija, zgodna glumica ima nameru da se oproba u diplomatskim vodama i to tako što će se najpre kandidovati za gradonačelnicu San Antonija. Longorija će se najpre fokusirati na manje ciljeve, kao što je kandidatura za prvog čoveka jednog grada, ali njene ambicije idu mnogo dalje i ne završavaju se na tome. Njen dvogodišnji plan obuhvata i nameru da uđe u Senat. Po Holivudu se šuška kako je nova veza bila inspiracija za njenu ovakvu odluku, a na Hozeu je da glumici osim vere u vlast vrati i onu u ljubav i brak. A možda se njena sreća krije u trećem braku?

 

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker