Maja Nikolić: Na pravdi boga mi je oduzeto dete!

0
Nakon što joj je bivši suprug Vuk Kandić sudskim putem oduzeo sina Lazara, pop pevačica Maja Nikolić otkriva kako se oseća zbog činjenice da će ubuduće svog naslednika viđati svaki drugi vikend i tvrdi da nije nepodobna majka
Maja Nikolić, foto Luka Šarac
Maja Nikolić, foto Luka Šarac

Pop pevačica Maja Nikolić (38) suočava se sa velikim bolom nakon što joj je njen bivši suprug Vuk Kandić na osnovu sudske presude dobio starateljstvo nad njihovim sinom Lazarom (7). Proces je trajao godinama i uskoro će se održati njegovo završno ročište, ali pevačica tvrdi kako je odluka o tome da sin pripada ocu već pravosnažna budući da ona plaća alimentaciju.

- Nedavna oslobađajuća presuda za navodno vređanje Jevreja ne ublažava mi bol zbog toga što mi je oduzeto dete! Sud u Beogradu doneo je nepravednu presudu da Lazar živi sa ocem i ja već dve godine plaćam alimentaciju, a mališan u tom uzrastu jednostavno mora da pripadne mami - ogorčena je Maja zbog sudske odluke.

- Pripadam grupi od jedan odsto žena u Srbiji kojima je uskraćeno starateljstvo nad detetom i moje ogorčenje samim tim je još veće. Ne znam na osnovu čega je dosuđeno da dečak pripadne ocu. Veštačenje je bilo na mojoj strani, a ja nisam želela da koristim svoj dobar odnos sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i molim ga da mi pomogne, ali sam srećna što je pomogao maloj Rei Matijević koju je otac Robert želeo da odvede u Hrvatsku - objašnjava u dahu temperamentna Nišlijka.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u magazinu Story, koji je u prodaji od 6.12. 2013.

makonda-tracker