Ana Nikolić: Kad popijem, šaljem poruke sačuvaj me Bože

0
Pevačica je gostovala u emisiji Dan sa Lejlom koja se emituje na Radio Pingvinu, gde je slušaocima otkrila brojne detalje koje niko nije znao do sad
Ana Nikolić; foto: Pingvin radio
Ana Nikolić; foto: Pingvin radio

Kada ju je voditeljka radio Pingvina pitala Anu Nikolić kako će se zvati knjiga koju će napisati, ona je odgovorila uz široki osmeh.

- Nasmejala sam se Ivanu Ivanoviću koji me stalno proziva, a on je najavio moju knjigu ili seriju da će se zvati Jer kad popijem šaljem poruke sačuvaj me Bože. Eto recimo tako će se zvati –rekla je Ana ekskluzivno za Pingvin radio.

Neretko se u njenim spotovima pojavljuju zgodni muškarci, a radio voditeljka je pitala kog dasu bi volela da vidi u nekom svom novom spotu.

- Recimo da mi super izgleda Aleksandar Vučić, meni lično. Ali ajde, i Čeda Jovanović. Recimo, nekog od njih dvojice bih volela da vidim u svom spotu - rekla je Nikolićeva.

Pevačica se tu nije zaustavila, pa je novo iznenađenje usledilo kada ju je Lejla pitala koji novogodišnji poklon bi volela da dobije.

- Ja bih da slete neke rode na moj krov, rekla je Ana Nikolić kao iz topa.

Čak je i voditeljka ostala zatečena pa ju je zamolila da objasni to malo slušaocima.

- Pa neku bebu. Ja bih volela da se u sledećoj godini ili onoj tamo ostvarim u toj ulozi jer smatram da je to ono što mi nedostaje, rekla je iskreno pevačica – otkrila je Ana.

makonda-tracker