Žizel Bundšen: Na mojoj svadbi nije bilo pucnjave

0
Atraktivna manekena Žizel Bundšen promovisala je novu liniju brazilskih sandala Ipanema u Madridu i otkrila detalje sa svog venčanja
foto: promo
foto: promo

Najplaćenija manekenka na svetu, Žizel Bundšen, promovisla je novu liniju Ipanema sandala i papuča u Eurostar tauer hotelu u Madridu. Nova kolekcija inspirisana je semenom, iz koga sve počinje i rađa se, kako glasi i reklamni slogan, a papuče nisu samo trendi i udobne, već i simbolizuju ljubav prema prirodi. Naime, svakim kupljenim parom papuča učestvujete u očuvanju brazilskih kišnih šuma, veoma važnih za planetu Zemlju zbog raznolikog biljnog i životinjskog sveta. Na konferenciji za štampu na kojoj je Žizel promovisala ove papuče bilo je više od 50 svetskih medija, a poznata manekenka izjavila je da ih i sama nosi i zato preporučuje svim devojkama:

- Kada sam dizajnirala papuče, razmišljala sam o tome da budu nosive, udobne i da ih možete kombinovati uz sve što obučete. Ovo su papuče i za plažu i za noćne izlaske - rekla je ona.

Iako je pre konferencije najavljeno da Žizel neće odgovarati na pitanja o privatnom životu, lepotica je izašla je u susret većini novinara koje je zanimalo upravo to. Na pitanje da li je istina da je na njenom venčanju bilo pucanja na fotoreportere, Žizel je rekla:

- Ne, to nije istina, to je izmišljeno i napisano samo da bi se te novine prodale.

makonda-tracker