Kristijan Slejter oženio svoju devojku Britani Lopez

0
Četrdesetčetvorogodišnji glumac - koji se razveo od svoje žene Rajan Hedon 2007. godine - ponovo se oženio. Spontano građansko venčanje odigralo se u sudnici u Koral Gejbsu na Floridi, u ponedeljak 2. decembra.
Kristijan Slejter. Promo foto
Kristijan Slejter. Promo foto

Njegov PR rekao je za magazin People da je glumac neočekivano odlučio da se oženi nakon što je sa verenicom otišao do suda u Koral Gejbsu sa ciljem da dobije dozvolu za venčanje.
Par koji je u vezi već 3 godine, najavio je veridbu u februaru, dva mesec nakon što su priredili veliku žurku za svoju porodicu i prijatelje prošlog decembra.

Kristijan je ranije izjavio da se sa svojom lepšom polovinom dogovorio da se venčaju u julu i tim povodom upriliče malu ceremoniju u dvorištu njihove kuće, dodavši da je već zaposlio organizatora venčanja.

- Biće to lepa, mala i intimna ceremonija za članove porodice. Biće zaista slatko - rekao je tada Slejter.
 
I dalje nije poznato zašto je ova zvezda, koja iz prvog braka ima dvoje dece - sina Džejdena i kćerku Elianu - odlučila da otkaže ove planove za venčanje, ali Kristijan je nagovestio da je oduvek želeo da ovaj događaj bude sakriven od očiju javnosti.

- Imali smo veliku žurku povodom prosidbe prošle Nove godine, i bilo je jako lepo. Pošto se svakako slavila Nova godina, pozvali smo celu porodicu i prijatelje, a na žurci je bilo oko 200 ljudi, pa sada imamo utisak kao da smo već proslavili venčanje. Umesto toga, uživaćemo u tihoj, baštenskoj atmosferi.

makonda-tracker