Pomirili se Ceca i Željko

15
Nakon završetka žestoke svađe Željka Mitrovića i Cece Ražnatović, kumovi za Story.rs pričaju kako je došlo do pomirenja u jednom prestoničkom klubu
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović i vlasnik kompanije Pink pomirili su se posle višegodišnjeg ćutanja. Naime, kada je u javnost procurila informacije da je Ceca navodno učestvovala u planiranju otmice Željka Mitrovića, vlasnik RTV Pink je zabranio da se pevačica pojavljuje na njegovim ružičastim kanalima. Ipak, protekle nedelje Ceca i Željko su se pomirili u beogradskom klubu Teatro.

- Na moju radost, izgladila sam odnose sa Željkom. Te večeri u klubu Teatro, kada smo se pomirili, prišla sam da se javim gospodinu Nenadu Čanku koji je sedeo sa Željkom. Prišli smo jedno drugom, a pošto nas vezuje dugogodišnje prijateljstvo i poznanstvo, pozdravili smo se i pomirili. S obzirom na to da Željka poštujem i cenim, vrlo brzo smo prevazišli sve nesuglasice. Radujem se saradnji koju ćemo nastaviti – iskreno je rekla Ceca.

Čelni čovek televizije Pink Željko Mitrović, takođe se, nakon samo nekoliko sekundi odlučio na pomirenje sa kumom. Nakon rešavanja nesuglasica Ceca će se pojaviti u okviru Zvezda Granda kao član žirija.

- Sreo sam se sa Cecom u četvrtak u klubu Teatro, gde je došlo do ponovnog uspostavljanja saradnje i normalizacije odnosa. Ne bih od ovoga da pravimo nikakav spektakl ni patetiku, niti da razmišljam o tome ko je kriv. Ljudski je praštati – zaključio je Mitrović.

Ksenija Konić

makonda-tracker