Orlando Blum: Uvek ću voleti Mirandu

0
Tridesetšestogodišnji glumac koji sa prelepom brinetom Mirandom Ker ima dvogodišnjeg sina Flina - razveo se od poznate manekenke u oktobru ali holivudski srcelomac tvrdi da će zauvek gajiti osećanja prema njoj jer će oni zauvek biti porodica.
Miranda Ker i Orlando Blum, foto: Bang media
Miranda Ker i Orlando Blum, foto: Bang media

U Los Anđelesu, na premijeri drugog dela trilogije Hobit, u kome se ponovo pojavljuje u čuvenoj ulozi Legolasa, Orlando je objasnio da je u prijateljskom odnosu sa Mirandom

- Mi smo porodica i zauvek ćemo se voleti i jedno drugom biti prisutni u životu - rekao je Orlando

Uprkos razvodu nakon tri godine braka, Orlando je priznao da su oboje voljni da ostanu u prijateljskim odnosima zbog svog sina Flina jer ne žele da odraste čitajući neistine i negativne priče o svojim prijateljima.

- Važnije od svega mi je ono što Flin čita i vidi dok odrasta. Miranda i ja se volimo i cenimo, a našeg sina obožavamo tako da nemamo problema sa odnosom.

Ove Orlandove reči usledile su nakon saznanja od pre jedva mesec dana kada je javnost povezala Mirandu sa svojim dugogodišnjim najboljim prijateljem, australijskim bilionerom Džejmsom Parkerom. Džejms se, pak, od svoje žene Erike Bakster razveo pre tri meseca.

 

 

 

makonda-tracker