Snimak nesreće u kojoj je preminuo Pol Voker (VIDEO)

0
Na videu, koji su snimile sigurnosne kamere postavljene u ulici u kojoj je glumac tragično nastradao, vidi se trenutak kad je porše udario u drvo i zatim buknuo u plamen.
Pol Voker, foto: Splash
Pol Voker, foto: Splash

Sudar u kojem je 30. novembra preminuo četrdesetogodišnji glumac Pol Voker zabeležile su sigurnosne kamere postavljene u ulici u kojoj se dogodila nesreća. Snimak stravičnog sudara u kom su Voker i njegov prijatelj Rodžer Rodas tragično nastradali pojavila se na internetu.

Na videu se tačno vidi trenutak u kojem je crveni Porsche Carrera GT buknuo u plamen. Snimljeni su i Vokerovi Rodasovi prijatelji koji su odmah nakon sudara svojim automobilima dojurili na mesto nesreće i pokušali da ih spasu.

Pojavili su se navodi da je do nesreće došlo zbog kvara na skupocenom sportskom automobilu. Pol i Rodžer su navodno krenuli u vožnju kako bi mogli da ustanove kako kvar utiče na performanse automobila, ali i kako bi mogli da ga uklone.

- Auto se nekoliko puta ugasio kada su pokušali da ga uparkiraju. Rodžer je to primetio i rekao je da će se provozati do prve ulice kako bi video u čemu je problem. Pol je odlučio da krene sa njim kako bi zajedno utvrdili o čemu se radi - otkriva jedan od gostiju sa zabave sa koje su pokojni glumac i njegov prijatelj otišli u smrtonosnu vožnju.



Inače, ulica u kojoj s dogodila nesreća navodno je popularna za ulične trke i ovo nije prva teška nesreća na istom mestu.

Voker je bio zavisnik o adrenalinu i voleo je brze automobile i brzu vožnju. U videu koji je snimio u Japanu, pohvalio se da se na autoputu jednom prilikom vozio čak 297 kilometara na sat.

makonda-tracker