Nevena Adžemović proslavila rođendan sinu

Narodna poslanica Nevena Adžemović, sinu Rastku proslavila je rođendan u igraonici Dreamland u Stadion SC
0
1 / 7 Foto: Promo

Mnogo dece, ali i odraslih sinoć se okupilo u dečijoj igraonici Dreamland u Tržnom Centru Stadion na Voždovcu, gde je Narodna poslanica Nevena Adžemović proslavila šesti rođendan svog sina Rastka, a na ovo slavlje pre njih došao je njen suprug Srđan Adžemović koji s nezvanično
bivšom ženom nije sedeo za istim stolom. Kako je Nevena nedavno otkrila Srđan i ona više ne žive zajedno, ali su se uprkos razlazu, sinoć pozdravili. Nevena je sinoć otkrila kako priprema sina za školu, šta mu je kupila za rođendan, ali i da li postoji šansa da se pomiri sa suprugom.

- Rastko je sada napunio šest godina, pripremam ga polako za školu. Upisala sam ga na kurs engleskog jezika, a već duže vreme trenira džudo. Trudim se da mu posvetim svo slobodno vreme i da to vreme iskoristimo na kvalitetan način - rekla je poslanica, i otkrila da se sa Adžemovićem ipak dobro slaže.

- Naš odnos je korektan, prvenstveno zbog deteta, a ono mora da odrasta u zdravim uslovima - izjavila je Nevena i otkrila šta je sinu darovala za rođendan, kao i da li postoje šanse da se Srđan i ona pomire.

- Rastku sam kupila za rođendan košulju i farmerke. A nisam još videla šta mu je tata kupio moram da pogledam. Što se tiče pomirenja, ja neću da tvrdim ništa, neću da trčim pred rudu, ali ništa nije isključeno - izjavila je poslanica koja je sinoć uživala u društvu prijateljica među kojima je bila i nekadašnja misica Mirjana Božović, koja se nedavno udala za biznismena Željka Rutovića. Za to vreme njihova deca, neprestano su uživala u čarima igraonice, zbog čega su roditelji bezbrižno uživali.

makonda-tracker