Dejvid Bekam: Želim da me glume Bred Pit ili Bredli Kuper, nisu loši frajeri!

0
Ako se bude snimao film o njegovom životu, proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam siguran je da bi se u toj ulozi najbolje snašao Bred Pit, ali navodi da ne bi imao ništa protiv ni kada bi to bili Leonardo Di Kaprio ili Bradli Kuper, jer su kako kaže, dobri frajer
Dejvid Bekam, foto: Getty images
Dejvid Bekam, foto: Getty images

Prema mišljenju proslavljenog fudbalera, četrdesetdevetogodišnji glumac Bred Pit najbolje bi izneo njegovu ulogu kada bi se snimao film o njegovom životu, ali ne krije da bi bio zadovoljan i kada bi to bili Leonardo Di Kaprio ili Bredli Kuper, koji, navodi, takođe dobro izgledaju.

- Bred Pit bi bio moj izbor. On ili Leonardo Di Kaprio ili možda Bredli Kuper. Ti frajeri ne izgledaju loše - odgovorio je penzionisani fudbaler na pitanje novinara, a tom prilikom progovorio je i o odlasku u penziju.

- Nije lako otići u penziju i otići od nečega što voliš. Ali, imam veliku porodicu, četvoro dece za kojima moram da jurim i to me čini dovoljno zaposlenim - rekao je fudbaler.

Bekam, inače, glumi u dokumentarnom filmu The Class of 92, čija je premijera zakazana za 1. decembar ove godine, a koji govori o mladoj generaciji Manchester Uniteda koja je uključivala Paula Šolesa, Rajana Gigsa, Nickija Buta, Garija i Fila Nevila.

- Svi smo u kontaktu, uvek sam imao poseban i blizak odnos s njima i svi smo veoma ponosni na to - rekao je.

makonda-tracker