Katarina Rašić: Druga beba je u planu

1
Dok pakuje kofere da se sa ćerkicom Julijom pridruži suprugu Aleksandru u Ankari gde će u narednom periodu živeti, pevačica Katarina Rašić otkriva da je došlo vreme za proširenje porodice
Katarina Rašić; foto: Petar Đorđević
Katarina Rašić; foto: Petar Đorđević

Pevačica Katarina Rašić (35) pakuje poslednje stvari kako bi se sa ćerkicom Julijom (1) tokom predstojećeg vikenda preselila u Tursku. Glavni razlog jeste karijera njenog supruga Aleksandra Rašića (29) koji će do kraja aktuelne košarkaške sezone igrati u klubu Ted Kolejliler Ankara.



- Saša je počeo da igra u Turskoj. Nas dve nismo mogle odmah da idemo jer je on bio smešten u hotelu i tek sada su mu obezbedili stan u kome ćemo boraviti Juca, naš pas Drama i ja. Tursku baš volim, kako leti kada idemo na more, tako i sada jer ćemo živeti u Ankari. Pre nekoliko godina tri meseca živeli smo u Istanbulu i tada sam zavolela tu zemlju u kojoj se osećam kao kod kuće. Iako nikada nisam bila u Ankari, već se radujem životu koji ćemo tamo voditi. Bićemo smešteni u interesantnom privatnom kompleksu gde je sve podređeno deci, postoji i bazen, a u blizini je tržni centar... Posebno mi je drago i zbog toga što je vožnja kola po Turskoj prava avantura – priča Katarina i opisuje na koji način su sredinom oktobra proslavili prvi rođendan njihove naslednice.

- U Beogradu smo organizovali ručak za porodicu i prijatelje. Julija je bila uzbuđena dok je duvala svećicu – opisuje ponosna mama koja je još pre nekoliko godina odlučila da pevačku karijeru, zarad porodice, stavi u drugi plan.

- Razmišljamo o drugoj bebi jer ne bismo voleli da razlika u godinama između prvog i drugog deteta bude velika, idealno bi bilo tri godine. Volela bih da se u skorije vreme još jednom ostvarim u ulozi majke kako ne bih pozaboravljala šta sve treba da se radi oko bebe – iskrena je Kaća koja je nedavno završila demo verziju svoje pesme Zovem te ljubav, čija će premijera morati da sačeka proleće kada se ponovo vraća u zemlju.

- Pesmu sam otpevala u demo verziju kako bi Jovan Satrić uradio melodiju, a Nataša Guberinić napisao tekst. Dala sam joj neke ideje i rekla kako može da menja šta god misli da treba – kaže Kaća koja je celo leto provela u kod Sašine porodice u Šapcu.

Piše: Ksenija Konić

makonda-tracker