Katarina Radivojević doživela udes u Beogradu

0
Kako prenosi portal Telegraf, u glumicu, koja je vozila automobil punto i nije ispoštovala prvenstvo prolaza, udario je volvo koji je vozio čovek star pedesetpet godina. U sudaru, svom srećom nema povređenih.
Katarina Radivojević, foto: Marija Aničić
Katarina Radivojević, foto: Marija Aničić

Poznata srpska glumica Katarina Radivojević doživela je saobraćajnu nesreću na raskrsnici Ulice Draže Pavlovića i Đušine, na Paliluli. Na saobraćajnici obeleženoj znakom, u Katarinin punto udario je volvo koji je vozio čovek star oko pedesetpet godina. U nesreći nema povređenih, piše Telegraf.rs.

Lepa glumica nije poštovala prvenstvo prolaza i saobraćajni znak, te ju je udarilo vozilo marke volvo. Iako nema povređenih, pričinjena je materijalna šteta na oba vozila.

Katarina kaže da joj je iskreno žao što je izazvala saobraćajku.

- Iskreno mi je žao zbog udesa koji se desio. Na sreću, svi smo dobro i to je najbitnije. Nisam ispoštovala prvenstvo prolaza, raskrsnica je bila nepregledna zbog nepropisno parkiranog automobila sa leve strane odakle je naišlo vozilo. Kada sam ga videla, već je bilo kasno, ali kao što sam već rekla najvažnije je da niko nije povređen. Materijalna šteta nije velika – rekla je glumica.

 

makonda-tracker