Toni Cetinski: Bez obzira na razvode i dalje verujem u brak

0
Pevač Toni Cetinski govori o svojoj višemesečnoj vezi sa magistrom ekonomije Dubravkom Dujak koja je uspela da promeni njegove svakodnevne navike, ali i osnaži mu veru u brak bez obzira na dosadašnje rastanke
Toni Cetinski; foto: Mateja Smolčić, Story press
Toni Cetinski; foto: Mateja Smolčić, Story press

Od samog početka poznanstva sa Dubravkom Dujak (29), hrvatski pop muzičar Toni Cetinski (44) bio je obazriv u izjavama o ovoj rođenoj Vinkovčanki, ali nije krio svoje simpatije i želju da njihov odnos preraste u nešto više. Nekoliko meseci kasnije, Toni je srećan i nasmejan u ovoj romansi i kaže kako mu je ona danas najveća inspiracija. A izgleda da zaljubljenost ne čini samo da ima oči deteta, kako glasi stih jedne njegove pesme, već mu daje i mladalačku energiju, pošto je poletniji nego ikad, a uspeo je i da pronađe savršen recept za uspešno funkcionisanje svoje veze.



- Srećan sam i uživam u zajedničkim trenucima koje provodim sa Dubravkom. Ne opterećujem se ljubavnim prognozama, živim u sadašnjem trenutku i lepo mi je. S obzirom na to da imam nekonvencionalno radno vreme i uz sve moje obaveze, koliko god je to moguće, trudimo se da budemo zajedno, bez opterećivanja kako nešto moramo da nadoknadimo. Zahvaljujući njoj vratio sam se treninzima, a ima smisla i za lepo, pa joj prepuštam svu brigu kada je reč o mom stajlingu. Sada smo gotovo nerazdvojni – iskren je Toni koji je siguran u svoje poimanje najlepših emocija.

- Ljubav me čini srećnim i poletnim, pretpostavljam kao i sve ljude. Uvek sam otvoren kada je reč o emocijama, a sa godinama dolazi i veća opuštenost. Moraš da budeš otvoren za nova iskustva i dopustiš ljudima da uđu u tvoj život ukoliko želiš da doživiš lepe emocije kao što su zaljubljenost, prijateljstvo… Ali, u stvari, nikada ne naučimo dovoljno. Ja sam zaljubljen u ljubav, a bez obzira na svoje dosadašnje razvode i dalje verujem u brak, kao što verujem i u ljubav. U životu se vodim geslom: Sve može, ništa ne mora – govori muzičar koji je otpevao neke od najlepših ljubavnih stihova, ali ipak postoje i oni koji su mu posebno dragi.

- Svaka pesma na neki način veže me za određeno razdoblje u mom životu. Kada bih morao da izdvojim neku, možda bi to bila 23. prosinac ili Od milijun žena, Kad žena zavoli... Teško mi je da izaberem – iskren je pevač koji s nestrpljenjem iščekuje 23. novembar i koncert u Kombank areni u Beogradu.

- Koncert sam zamislio kao dvosatni muzički šou-program sa pesmama s albuma Opet si pobijedila, ali i nekim starijim numerama koje publika uvek želi da čuje. Ceo tim vredno radi na pripremama i svi smo maksimalno angažovani kako bismo publici pružili spektakl koji zaslužuje. Osim toga, više od mesec dana svaki dan vežbam sa svojim trenerom. Nema opuštanja i zaista se osećam fenomenalno. Nikada nisam bio psihički i fizički spremniji za svoju publiku kao sada. Kad svakodnevno treniram, kao da ne mogu da se rešim hormona sreće i da ne budem srećan i pozitivan. Iz dobrih i srećnih misli dolazi energija i poletnost za životnu pozornicu, ali i za onu stvarnu na koncertima – kroz osmeh zaključuje Cetinski.

Piše: Danilo Mašojević


makonda-tracker