Tom Kruz: Ćerku nije video 110 dana?

0
Holivudska zvezda Tom Kruz priznao je tokom suđenja kako svoju naslednicu Suri nije video gotovo četiri meseca i pokušavao da dokaže kako za njegovo loše očinstvo, ali i krah braka sa koleginicom Kejti Holms, nije kriva sajentologija
Tom Kruz; foto: Guliver, Splash
Tom Kruz; foto: Guliver, Splash

Iako je slavni glumac Tom Kruz (51) često isticao kako želi da njegov privatni život bude daleko od očiju javnosti, to svojim postupcima nije baš uvek i dokazivao. Dok je bio u braku sa koleginicom Nikol Kidman, lepe trenutke iz njihove svakodnevice rado je delio sa javnošću putem štampanih medija, a potom je s osmehom pričao i o braku sa glumicom Kejti Holms (34). Ipak, nakon njihovog razvoda prošle godine, on je postao zatvoren za javnost. Tvrdnja da kada zoveš medije na svadbu, oni će nepozvani doći i na tvoj razvod, u njegovom slučaju ispostavila se kao tačna i to kada je nedavno objavljen transkript sa suđenja čiji su glavni akteri bili Tom Kruz i izdavačka kuća Bauer Publishing.


Naime, on je tužbu protiv njih podneo još 2012. godine i to zbog navodnih tvrdnji da je nakon razvoda od Kejti zapostavio svoju ćerkicu Suri (7) koju nije video oko četiri meseca. Dok se branio, bio je primoran da iznese neke detalje iz svog privatnog života. Na pitanje advokata da li je istina kako je Suri video tek nekoliko puta od 18. maja 2012. do Dana zahvalnosti 2012. godine, Kruz je odgovorio potvrdno. Na taj način ispostavilo se da svoju ćerku nije video gotovo 110 dana. Sledeće pitanje advokata odnosilo se na glumčevo loše očinstvo jer je više vremena posvećivao veri i poslu, nego detetu. Međutim, Tom se branio izjavama kako je sve vreme bio na telefonskoj vezi sa Suri.



- Bili smo stalno na vezi, a ja sam joj pred spavanje pričao divne priče – rekao je Tom.


Odgovarao je čak i na pitanja o sajentologiji, što je takođe veoma zainteresovalo javnost s obzirom na to da se godinama spekulisalo kako je upravo vera razorila brak sa Kejti. Slavni glumac priznao je da je sajentologija odigrala veliku ulogu u njegovom razvodu, kao i da Suri više ne prihvata tu veru. Advokati su želeli da ga isprovociraju na temu bivše supruge, pa su ga pitali da li je Kejti Holms pokušala da zaštiti njihovu ćerku od Tomovog verskog ubeđenja.

- To pitanje je vrlo uvredljivo. U odnosima ništa nije crno-belo, uvek postoji više slojeva. Nema potrebe da bilo ko štiti Suri od moje vere – burno je odreagovao Tom i u nastavku pokušao da odgovori na pitanje da li je sajentologija razlog zbog kog se razveo od supruge.



- Je li to rekla? Ako je to jedna od tvrdnji, onda je moj odgovor da – bio je odlučan slavni glumac.
Međutim, Kejti Holms ne haje za komentare bivšeg supruga. Uživa u vremenu koje provodi sa ćerkicom Suri, ali i pažnji muškaraca kojima je svakodnevno okružena. Nedavno su je američki tabloidi spojili sa Džejmijem Foksom, ali je glumac oštro demantovao da su u vezi dodavši kako su mu tračevi o njihovoj romansi urnebesno smešni.

- Na humanitarnoj večeri smo plesali - i samo to. Nismo bili sami, već u društvu – zaključio je Foks.

Priredila: Ksenija Konić


makonda-tracker