Katarina Radivojević: I dalje sam srećna u vezi

0
Sigurna u svoja osećanja prema bankaru Ivanu Novčiću koji živi u Švajcarskoj, glumicu Katarinu Radivojević nisu uspele da pokolebaju spekulacije kako se od njega rastala. Ona tvrdi da je u njihovom odnosu i dalje sve u redu
Katarina Radivojević; foto: Milan Ćetković
Katarina Radivojević; foto: Milan Ćetković

Emotivni život glumice Katarine Radivojević (34) godinama intrigira domaću javnost pa mediji često iznose i neosnovane spekulacije o njenim vezama. Poslednja u nizu tiče se njenog navodnog raskida sa bankarom Ivanom Novčićem koji živi u Švajcarskoj. Pojedina sredstva informisanja objavila su kako su njih dvoje zbog neslaganja u karakterima nedavno okončali svoju višemesečnu romansu.



- Ne smatram da je potrebno da demantujem medije koje ne bi trebalo smatrati ozbiljnim izvorom informacija. Mada, na njih smo nekako i navikli. Sada me više brinu oni koji su počeli da prenose informacije iz neproverenih izvora, a u prilici su da pozovu i pitaju. Na svu sreću, mogu samo da kažem kako sam i dalje srećna i ispunjena na emotivnom planu, kao i u životu generalno - kaže glumica koja je uspešno ušla u trag spekulacijama koje, iako pretvorene u medijske napise, nisu uspele da joj pokvare vezu na daljinu.

- Naravno da mi to smeta, ali trudim se da se ne nerviram, već da im se, kada pređu tu granicu, obratim tužbom. Žao mi je samo što se zbog toga najviše nerviraju moji najbliži, porodica i prijatelji. Nažalost, loša situacija u zemlji godinama se oslikava i na novinarstvo i način na koji pojedine vaše kolege tretiraju osobe čija je profesija javna - priča talentovana umetnica koja je nedavno dobila pravnu bitku zbog napisa o tome da se naga pokazuje maloletnicima na plaži.

- Pravda je bila daleka, ali dostižna, hvala bogu. Iskreno, to mi je vratilo veru u bolju budućnost u našoj napaćenoj zemlji Srbiji koju volim i gde pripadam - sigurna je Radivojevićeva koja je spremna da sasluša i negativne komentare na račun svog rada.

- Uvek se trudim da dam sve od sebe, bilo da je reč o pozorištu, seriji ili filmu. I razmišljam pozitivno, a komentare saslušam i ukoliko postoji prostor, trudim se da unapredim ono povodom čega komentar nije bio samo pozitivan - ističe lepa brineta koja je trenutno zbog brojnih poslovnih obaveza stacionirana u Beogradu. Jedna od njih je i žiriranje u šou-programu Tvoje lice zvuči poznato na TV Prva.

- Takmičari su iz emisije u emisiju sve bolji, kao i mi, nadam se. (Smeh) Odlično se zabavljamo, a s obzirom na to da se mnogi od nas nisu poznavali ranije, posebno mi se sviđa neposrednost u međusobnim odnosima. Velika je stvar to da osvojene nagrade idu u humanitarne svrhe i zbog toga mi najviše prija što sam deo te priče - kaže glumica čiji partner Ivan Novčić nije imao ništa protiv njenog učešća u humanitarnoj akciji u kojoj se srela sa licitatorom koji je za susret naslepo sa uspešnom umetnicom izdvojio 14.000 dinara koji su otišli u humanitarne svrhe.

- Bilo mi je zadovoljstvo da se odazovem na poziv organizatora s obzirom na to da se radi o humanitarnom projektu. Konkretno, u ovom slučaju novčana sredstva odlaze kao pomoć studentima sa hendikepom, zbog čega mi je posebno drago. U sličnom projektu učestvovala sam pre nekoliko godina u Hrvatskoj, pa mi je sam koncept bio poznat. U oba slučaja, upoznala sam mlade i uspešne osobe koje su svojim učešćem na licitaciji takođe pomogle, što veoma cenim - zaključuje glumica.

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker