Kris Džener nije bila verna suprugu: Kloe nije Kardašijan?

0
Iako su kroz rijaliti Keeping Up With The Kardashians članovi ove, sada planetaro popularne porodice, otkrili i najsitnije detalje o sebi, jedan su ipak uspeli da zadrže za sebe. Bar do sada.
Kloe Kardašijan i Kris Džener, foto: Getty images
Kloe Kardašijan i Kris Džener, foto: Getty images

Iako svoj život nikada nisu skrivali od očiju javnosti, jedan bitan detalj ova poznata porodica ipak je želela da sačuva za sebe.

Naime, advokat Robert Kardašijan, otac slavnih sestara, 1995. godine zastupao je  O.J. Simpsona osumnjičenog za dvostruko ubistvo. Pored poslovne saradnje, Simpson je porodici Kardašijan bio izuzetno blizak prijatelj sa kojim su često išli i na letovanja, pa spekulacijama da bi upravo on mogao biti Kloin otac nekima nisu nimalo bile iznenađujuće.

Simpsonov menadžer Norman Pardo tvrdi da je O. J. imao aferu s Kris koja je, kako kaže, "volela da švrlja".

- Sve će se to saznati pre ili kasnije. Kloe je Simpsonova ćerka. Svaki put kad mu to spomenem samo se zagonetno osmehne - kaže Simpsonov menadžer Norman Pardo. Svoje navode objašnjava činjenicom da su Simpson i Kardašijanovi više puta zajedno letovali i provodili se na mnogim žurkama, a Kris je, kako kaže, uvek varala supruga.

- Nikad u životu nisam čula gluplju izjavu. Da, družili smo se, ali ja sam rodila Kloe i znam ko joj je otac. To je porodična šala koja je nastala po Kloinom rođenju, budući da, kada se rodila, nije imala tamnu kosu - brani se Kris, a šta je prava istina pokazaće vreme.

makonda-tracker