Lejdi Gaga zablistala u novoj kampanji Versaće

1
Ekstravagantna svetski popularna pevačica, Lejdi Gaga, postala je novo zaštitno lice Versaće kolekcije za proleće/leto 2014. godine, a Versaće je obradovao svoje brojne obožavatelje i objavio prve slike kampanje na društvenu mrežu Twitter.
Versaće,foto:Twitter
Versaće,foto:Twitter

Iako se Lejdi Gaga često pojavljuje u javnosti u neobičnim kreacijama, koje su neretko napravljene od perja i mesa, ovog puta dizajnerima cenjenog brenda Versaće uspelo je da učine da pevačica izgleda senzualno, poput prave dame. Obučena u prelepu, usku, haljinu boju lavande, Lejdi Gaga je dokazala kako i te kako može da bude ženstvena i seksi. Zbog svoje frizure i šminke, Lejdi Gaga na fotografijama podseća na Donatelu Versaće, u mlađim danima.

U zvaničnom saopštenju Brenda Versaće stoji da je su svi članovi kompanije počastvovani što je upravo Lejdi Gaga izabrana za zaštitno lice njihove nove kolekcije.

- Želeli smo da prikažemo njenu iskonsku lepotu i živahan duh i da to predstavimo na slikama koje su elegantne, ali i atraktivne. Lejdi Gaga je za mene kao clan porodice – izjavila je Donatela.

Fotografije je snimio slavni fotografski dvojac Mert&Mercus.

makonda-tracker