TLZP: Pobednik je Skaj Vikler

1
Poznata nasmejana lica Marije Kilibarde i Petra Strugara najavili su početak 7. šoua Tvoje lice zvuči poznato. Još jednom se poznatih deset lica takmiči da osvoji nagradu i odredi kome će 1000 evra pripasti, a i da dobiju što više poena kako bi osvojili i veli
Foto: TV Prva
Foto: TV Prva

Marija Kilibarda je najavila da se šoumenu, lepotici i treneru pridružuje specijalni gost koji će popuniti praznu stolicu pored Ivana Ivanovića, a to je veliki šarmer Toni Cetinski, koji međutim ne želi da sedne pored jedinog muškarca u žiriju, već je odlučio da rastavi dve dame i da uživa između njih.

Tamara Dragičević kao Ederlezi

Najvljena kao ljubimica Ivana Ivanovića, Tamara Dragičević otvara svojom numerom ovo veče. Njena scenografija izgleda kao pozorište, pa je Tamara jednim delom na svom terenu, u jednostavnoj beloj haljini, bosa izlazi iz kutije i sa osmehom izvodi svoju numeru. U jednom trenutku na scenu izlaze i trubači i okružuju žiri, a Toni i Katarina baš padaju u sevdah. Razgaljen veselom muzikom žiri daje Tamari sve pozitivne ocene.


Sneki kao Gile iz Električnog Orgazma


Dobro prepoznatljivi zvuci pesme koju smo svi barem jednom pevali „Igra Rock and Roll cela Jugoslavija“ i Sneki sa kovrdžavom smeđom perikom i lenonkama u crvenim pantalonama i kožnoj jakni vrlo dubokim glasom izvodi svoju numeru. Sa sjajnom maskom i vrlo karakterističnim načinom pevanja Sneki je dočarala Gileta, a žiri se složio da je imitacija odlična, uz par propusta, i zabavna. Lošu ocenu Sneki je dobila od Ivana, njemu se nije dopao ni nastup ni maska.

Boris Milivojević kao Toni cetinski


Na sam pomen svog imena Toni je pokrio lice rukama, kao da ne želi da vidi svog dvojnika, ali je ipak skupio hrabrost da se suoči „sa sobom“. Ubrzo je odlučio da pomogne Borisu i pridružio mu se na sceni, pa su dva Tonija u duetu otpevali pesmu „Blago onom ko te ima“. Toniju se maska dopada, a našalio se da se zaljubio sam u sebe. Žiri se složio da je maska odlična, a pevanje najbolje što može Boris prema svojim mogućnostima.

Knez kao Barbara Streisand


I Knez opet na štiklama, osuđen da „menja pol“. Zbog svoje konstitucije ne liči na Barbaru, ali ne liči ni na Kneza. Na vrlo mračnoj bini, reflektor je uperen samo u Barbaru u dugačkoj crvenoj haljini sa crnim ogrtačem i rukavicama koja sa lakoćom izvodi numeru „Woman in Love“. Knez se fantastično transformisao u ženu, a to su primetili i članovi žirija. I hodanje na štiklama mu sve bolje ide, a njegove pevačke sposobnosti nije potrebno ni komentarisati. Dobio je sve pohvale.

Sara Jo kao Bebi Dol


Mlada Sara Jo sa dugačkom plavom perikom u veseloj plavo-žutoj haljinici, sa slatkom koreografijom vrlo verno je izvela pesmu „Brazil“, praćena aplauzom publike. Žiri je primetio njen trudi i zaista je ishvalio uz komentar da je numeru bolje izvela čak i od same Bebi dol.

Aleksa Jelić i Skaj Vikler kao Mulen Ruž

Uz pratnju 30 igrača Aleksa I Skaj su izveli tačku iz filam Mulen Ruž – „Roksen“. Aleksi je savršeno legla ova uloga s' obzirom na to da je po profesiji baletan i pevač, ali se i Skaj savršeno snašao u ulozi Evana MekGregora. Dva potpuno različita muškarca, nesrećno zaljubljena u istu ženu, napravili su spektakl na pozornici. Skaj je uputio pohvale i Milanu Gromiliću koji je u jako kratkom roku realizovao celu koreografiju. Publika, voditelji, žiri, a i sami takmičari svi su bili oduševljeni ovim izvođenjem.

Željko Šašić kao Alen Ademović

Čuvenu pemu „Kruška“ kojom se Alen i proslavio vrlo verodostojno izveo je Željko Šašić. Dobro je „skinuo“ i Alenovo karakteristično prebacivanje sa noge na nogu, a obučen u maslinaste pantalone i kožnu jaknu mogao je da zameni i samog Ademovića. Željko je dobio pohvale, ali nije uspeo da nadmaši utisak koji je ostavila prethodna numera.

Ana Kokić kao Loren


Ani vrlo lepo pristaje duga, smeđa kosa sa šiškama. Ona je bosonoga u crnom kombinezonu sa lepršavim ogrtačem izvela evrovizijsku pemu „Euforija“ uz neizbežnu koreografiju, koja je jako zahtevna, iako ne deluje tako. Ivan je bio vrlo ponosan kako se Ana izborila sa „pucanjem“ glasa, jer je prehlađena. Ostatak žirija se složio da je bila sjajna, hrabra i uporna.

Goca Tržan kao Slađana Milošević

Goca Tržan, konačno kao žena, zablistala je na pozornici, jer njen seksipil konačno može da dođe do izražaja. U tome joj je pomogla i numera „Poješću sve kolačiće“, Marine Perazić. U lila kompletiću Goca se sita navrckala na sceni, baš kao i Marina u originalu. Žiri je pohvalio Gocu i konstatovao da je bolja od originala.

Na kraju je i Toni Cetinski počastio sve prisutne jednom pesmom, ali bez svog dvojnika Borisa Milivojevića. Publika je uživala u numeri „Zar malo je to“, a onda je usledilo glasanje.

Na kraju glasanja navjviše glasova osvojio je Skaj Vikler.

makonda-tracker