Svetlana Ceca Ražnatović: Publika me je učinila najvoljenijom na svetu! (FOTO)

Nakon jučerašnjeg spektakularnog koncerta u Novom Sadu, folk zvezda i večeras se druži sa svojom publikom u dvorani Spens.
0
1 / 5

Novosadska dvorana večeras je bila krcata već od 20 časova, tačnije pola sata pre početka koncerta, koji je počeo tačno na vreme u 20:30 časova.

Kao i prethodne večeri  pevačica je otvorila koncert pesmom Nevaljala, a već sa prvim taktovima publika je zapevala zajedno sa svojom miljenicom i to glasnije nego prethodne večeri.

Grmljavina dobrog raspoloženja preplavila je čuvenu dvoranu, a Ceca je odlučna da svojim fanovima priredi noć za pamćenje.

Nakon Nevaljale, Ceca je nastavila da niže svoje stare hitove, a Novosađanima je otpevala i pesmu Beograd. Usledili su i noviji hitovi, ali i prava eksplozija dobrog rasploženja i pozitivne energije.

Frizerka Svetlana Bubanja Bucka i večeras prati koncert iz bekstejdža i odlučna je u nameri da svojoj prijateljici skine visoke potpetice kako bi joj olakšala višečasovno đuskanje koje joj predstoji. U čemu je i uspela Ceca numeru Vazduh koji dišem izvodi bosa i razigranija. Pusti me da raskinem s njom podigla je Spens da igra u ritmu sa pesmom.

- Novosadska publika sinoć i večeras učinila me je najvoljenijom ženom na svetu. Nisam umorna već puna poleta i veoma se radujem sledećem koncertu u Srbiji u Subotici 27. decembra - otkriva Ceca za Story.rs, koja je nakon koncerta organizovala privatnu žurku u Novom Sadu.

makonda-tracker