Poznati doniraju odeću za žrtve tajfuna

0
Viktorija i Dejvid Bekam prodaju svoju garderobu preko Crvenog krsta, kako bi pomogli unesrećenima na Filipinima, dok Kim Kardašijan prodaje odeću na sajtu E-bay i deset odsto daje u dobrotvorne svrhe.
Viktorija Bekam, Twiter
Viktorija Bekam, Twiter

Viktorija Bekam  juče je na Twiteru objavila da će ona i njen suprug, penzionisani fudbaler Dejvid Bekam, donirati odeću i obuću britanskom Crvenom krstu. Predviđeno je da ova organizacija odeću proda, a novac prosledi žrtvama tajfuna Haijan, koji je pogodio Filipine početkom novembra.

O količini garderobe koja će biti donirana najbolje svedoči slika oko 100 pari cipela koju je Viktorija objavila na Twiteru.

Među odećom koja odlazi u humanitarne svrhe će se naći i nekoliko Dejvidovih Dolce & Gabanna odela. Prodaja odeće će se doržati večeras, a Bekamovi se nadaju da će sakupiti što više novca za ugrožene.

Na sličan način žrtvama tajfuna pomaže i Kim Kardašijan. Ona svoju odeću prodaje na E-bayu, kako bi sakupila novac za Filipince. Ipak, za razliku od Bekamovih, ona će u humanitarne svrhe donirati svega 10 odsto prihoda koje na ovaj način prikupi.

makonda-tracker