Toni Cetinski: Možete i da falširate, ali nešto što te dotakne nema cenu

0
Dan pre svog velikog koncerta u Kombank Areni popularni pevač Toni Cetinski prvu kafu ispijaće na Naxi radiju, u emisiji Jutro uz Žarka Stepanova.
Toni Cetinski, Foto: Naxi
Toni Cetinski, Foto: Naxi

O svom trećem beogradskom koncertu Toni kaže da će biti drugačiji od prethodnog:

- Prošli put smo radili svojevrsnu trilogiju- pevao sam svetske rok standarde, operske arije i svoj repertoar- a ovaj koncert će biti normalan Toni Cetinski, sa pesmama koje su obeležile prethodnih 25 godina moje karijere. Priznajem da je taj koncept sa operom i rokom malo zbunio ljude i na samom koncertu iako je Arena bila rasprodata ali verujem da ću sada zadovoljiti sve svoje fanove ovom, trećom, Arenom.

Iste večeri kada skoro dvadeset hiljada obožavalaca bude uživalo u Tonijevom moćnom vokalu, televizijski gledaoci će ga gledati kao strogog ali pravednog sudiju u šou Tvoje lice zvuči poznato. S obzirom da je već bio predsednik žirija u sličnom TV formatu, Hrvatska traži zvijezdu Toni ima iskustva u žiriranju.

- Kao i kod vaspitavanja svoje dece, i kao član žirija se trudim da budem strog i autoritativan ali mi ponekad baš i ne ide, jer prosto nisam takav čovek. Ipak bilo je trenutaka kada mi je, nakon slušanja hiljadu kandidata, bukvalno prokrvare uši i kada poludim. Naravno iz režije onda iseku i prikažu baš te delove, pa ispadne da sam bio aždaja – iskren je pevač, a na pitanje šta to jedan mladi pevač treba da poseduje da bi postao zvezda, Toni ima kratak recept:

- Faktor Iks! Mora da bude harizmatičan; ima ljudi u ovom poslu koji savršeno čisto pevaju ali ne prenose nikakve emocije. To je možda i najvažnije, nekad možete i zafalširate ali nešto što te dotakne nema cenu. Tehnički svako može da izvede kolut napred i kolut nazad ali za mene je pobednik onaj ko ima harizmu - odaje jedan od sasvim sigurno najharizmatičnijih pevača kod nas.

IMLEK Jutro uz Žarka Stepanova slušajte svakog petka od 7 do 10, na 96,9 MHz.

 

makonda-tracker