Marko Jarić: Miholjsko leto sa ćerkama u Srbiji

2
Proslavljeni košarkaš Marko Jarić prvi put je posetio Beograd s obe svoje ćerke, Valentinom i Sijenom. Povod je bila revija njegove mlađe sestre Tamare, što se pogotovo dopalo starijoj naslednici poznatog sportiste i slavne manekenke Adrijane Lime.
Marko Jarić; foto: Story press
Marko Jarić; foto: Story press

Uobičajenu gužvu na beogradskom aerodromu Nikola Tesla zamrzao je dolazak u srpsku prestonicu dve male dame, a njihovo prisustvo okupiralo je pažnju svih koji su se u tom trenutku zatekli u Surčinu. Iz Amerike je letom preko Frankfurta sleteo proslavljeni košarkaš Marko Jarić (35) kojem su društvo pravile preslatke ćerkice Valentina (4) i Sijena (1) Lima – Jarić. Njegovoj mlađoj naslednici ovo je bio prvi dolazak u Srbiju, ali pošto je još rano da rečima iskaže svoje simpatije, to je umesto nje učinila njena starija sestra koja kao da se odomaćila u Beogradu.



- Želim da zauvek ostanem u Srbiji – rekla je preslatka Valentina dok je trčkarala u zagrljaj svom deki Srećku, Markovom tati, koji ih je dočekao na aerodromu. Devojčice su prema dedinom automobilu krenule u pratnji plavokose dadilje koja je s njima stigla iz Amerike, a ubrzo ih je sustigao i ponosni tata Marko. On se na sedmodnevni boravak u Srbiji odlučio kako bi prisustvovao reviji svoje četiri godine mlađe sestre Tamare koja je predstavila kolekciju na beogradskoj Nedelji mode.

- Ponosna sam na moju zaovu. Tamara, volim te - napisala je Lima u znak podrške Jarićevoj sestri na Twitteru i otkrila da su veoma bliske.

- Čestitke za prvu reviju na srpskom Fashion Weeku – dodala je Lima čija zaova takođe živi u Americi. Ona je prvi put učestvovala na ovoj modnoj manifestaciji i tom prilikom oduševila prisutne svojom najnovijom kolekcijom Morocco dream za proleće - leto 2013/2014.



- Adrijana je morala da ide u Los Anđeles gde je počela da snima seriju. Polako postaje glumica – rekao je uz osmeh Marko u bekstejdžu Nedelje mode i tako potvrdio vest koja je prošle nedelje zaintrigirala američku javnost o tome da će se Lima pojaviti u jednoj od epizoda nove serije The Crazy Ones. U njoj će Robin Vilijams tumačiti glavnu ulogu, a manekenka će biti jedna u nizu slavnih ličnosti koje će se pojaviti u seriji zajedno sa Keli Klarkson i Džoš Groban. The Crazy Ones prati oca i ćerku koji su izvršni direktori marketinške kompanije u Čikagu. Serija je već počela da se emituje na televiziji CBS, a epizoda u kojoj će se Lima pojaviti zakazana je za decembar.

- Adrijana nam je poručila da se dobro provedemo i da se vratimo u jednom komadu – ističe uz osmeh proslavljeni sportista koji je otkrio i na koga liče njegove mezimice.

- Valentina je druželjubiva, obožava ljude i prija joj pažnja rodbine u Srbiji. Sijena je, s druge strane, mnogo stidljivija – kaže Jarić čija je ćerka na društvenim mrežama već predstavila prvu kreaciju.


- Ne pravim nikakav pritisak na nju. Svi imaju očekivanja od Valentine zato što znaju ko joj je majka, ali mi pokušavamo da je odgajamo sasvim normalno – istakao je Marko koji je tokom boravka u Beogradu otkrio i da prodaje stan u Njujorku.

- Stan u Central parku nije dovoljno veliki za sve koji nam dolaze –zaključuje markantni zavodnik i suprug fatalne brazilske lepotice.


Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker