Jovana i Željko Joksimović: Jedno drugom podariće najlepši poklon

0
Za najlepšu vest o kojoj su doskoro ćutali, sada znaju svi. Bračni partneri Jovana i Željko Joksimović kroz pet meseci postaće roditelji, a njihova prva zajednička beba trebalo bi da bude rođena baš između rođendana svojih roditelja.
Jovana i Željko Joksimović; foto: Story press
Jovana i Željko Joksimović; foto: Story press

Voditeljka Jovana Joksimović (32) i kantautor Željko Joksimović (41) s velikom radošću dočekali su vest o trudnoći lepše polovine ovog skladnog emotivnog dvojca. Bračni partneri uveliko se raduju prvoj zajedničkoj bebi koja će u njihov dom stići kroz pet meseci, tačno između njihovih rođendana, Željkovog koji je 20. aprila i Jovaninog pet dana kasnije. Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Pink u četvrtom je mesecu trudnoće i odlično podnosi drugo stanje.

- Posao voditelja i urednika Jutarnjeg programa na TV Pink Jovana će obavljati koliko god bude mogla. Par je presrećan zbog roditeljstva, a termin za porođaj je u aprilu, baš između njihovih rođendana – stoji u saopštenju Željkove producentske kuće Minakord koje je ekskluzivno objavio portal story.rs. U vreme kada je objavljena srećna vest, Jovana i Željko nalazili su se na produženom vikendu na Crnogorskom primorju gde je pevač pred odabranom publikom održao zapažen nastup u hotelu Maestral. Iz zemlje u kojoj se njihova ljubav rasplamsala tokom leta 2008. godine, vratili su se prošlog utorka, a na aerodromu Nikola Tesla sačekale su ih brojne novinarske ekipe.

- Njoj je dobro, a meni je tokom leta bilo muka - izjavio je Željko i nasmejao sve prisutne novinare koji su ih dočekali. U brojnim intervjuima koje je davao u poslednje dve godine, redovno novinarsko pitanje bilo je u vezi sa roditeljstvom. Željko i Jovana nikada nisu krili da su žarko želeli dete, ali isto tako oboje su u nekoliko navrata naglašavali da će beba doći u pravom trenutku. I taj trenutak se dogodio...


Inače, Joksimović iz prvog braka ima osamnaestogodišnju ćerku Minu koja se izuzetno obradovala činjenici da će u aprilu sledeće godine dobiti brata ili sestru. Još neko vreme Jovanin osmeh krasiće Jutarnji program koji vodi sa kolegom Srđanom Predojevićem, nakon čega će se na duži period povući sa malih ekrana. Voditeljka se za sada u trudnoći nimalo nije ugojila, a zaposleni na Pinku složni su u oceni da izgleda savršeno.
Osim što mu se na privatnom planu dešava najlepši mogući emotivni scenario, Željko od ove nedelje ima i novu profesionalnu obavezu. Reč je o sudijskoj ulozi u muzičkom takmičenju pod nazivom X faktor. Ovaj angažman veoma mu prija i sjajno se snašao u roli najistaknutijeg člana žirija u srpskoj verziji popularnog muzičkog formata.

- Ništa lepše ne mogu ni da priželjkujem jer je uloga oca predivna – rekao je Joksimović nedavno za naš magazin objasnivši pri tom da se uspešno suočava sa tinejdžerskim željama svoje ćerke Mine.

- Mina nije prohtevna, ona je naprosto sjajna. Uvek ume da me iznova zadivi i oduševi, a prevashodno čini da budem ponosan kao tata – istakao je tada poznati kantautor.


Piše: Nikola Rumenić

----------------------------------------------------------------------------------------------------

U novom broju magazina Story otkrijte sve detalje o Jovaninoj trudnoći!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

makonda-tracker