Pogledajte prve fotografije 50 nijansi sive: Ovo su Kristijan Grej i Anastasija Stil

0
Dvojac koji će u ekranizaciji popularnog erotskog romana tumačiti glavne uloge, Dakota Džonson i Džejmi Dornan fotografisali su se za editorijal magazina Entertainment Weekly, i time predstavili prve zajedničke fotografije intrigantnog filmskog para.
Džejmi Dornan i Dakota Džonson, foto: Entertainment Weekly
Džejmi Dornan i Dakota Džonson, foto: Entertainment Weekly

Nakon što je objavljeno da će premijera dugoočekivane ekranizacije erotskog romana 50 nijansi sive biti održana na Dan zaljubljenih 2015. godine, glavni akteri ove priče prvi put zajedno su pozirali i to za naslovnicu magazina Entertainment Weekly.



Dvojac koji ćemo gledati u ovom filmskom ostvarenju u ulogama Kristijana Greja i Anastasije Stil, irski glumac Džejmi Dornan i Dakota Džonson fotografisali su se za naslovnicu magazina Enterteinment Weekly.

- Nisam šokiran eksplicitnim scenariom i velikom dozom erotike u knjizi. Za mene je esencijalno to da ispričam priču na pravi način - navodi Dornan, dok se njegova partnerka u filmu fokusirala na to da bude u savršenoj formi.



- Sada razumem ljude koji dosta pažnje posvećuju vežbanju. Shvatila sam da i ja želim da izgledam dobro gola! - navodi kroz smeh Dakota.

Trilogija koja obiluje erotskim i sadomazohističkim sadržajem već je osvojila čitaoce širom sveta, a kako će izgledati film i veliki broj erotične scene koje su verno opisane u knjizi - ostaje da vidimo.

makonda-tracker