Milorad Čavić: Moniki Beluči bih pokazao Kragujevac

0
O tome kako je malo falilo da postane novi Vlade Divac i šta misli o sportistima u politici, Milorad će pričati ovog petka od 7 do 10 na 96,9 MHz.
Milorad Čavić, foto: promo
Milorad Čavić, foto: promo

Ovog petka u IMLEK Jutru uz Žarka Stepanova na Naxi radiju, prvu jutarnju kafu pićete šampionsk - uz Milorada Čavića. Verovatno najmlađi a sasvim sigurno najzgodniji penzioner u Srbii sada je zaposleniji nego ikad: bavi se svojom plivačkom akademijom zbog čega nedeljno pet do šest dana provodi u Kragujevcu a kako kaže samo izlazi u Beogradu.

Iako su sportisti uvek omiljena meta devojaka, naš plivač je dobio mig od jedne velike svetske zvezde. Glumica Monika Beluči, globalni sinonim za lepotu izjavila je da je Čavić za nju jedan od najzgodnijih sportista na svetu. Na pitanje kako se razvija njihov odnos, kroz smeh priznaje da se još nisu upoznali ali da za njih ipak ima šanse.

- Uplašio sam se da je taj voz prošao jer se udala. Međutim, pošto se priča da se razvela to jest da se razvodi, tako da je to jedna velika prilika za mene. Samo moram da se raspitam gde je sad, u Parizu ili u Rimu, pa da joj ponudim da joj pokažem Beograd ili Kragujevac - planira Milorad.

makonda-tracker