Marko Bulat: Napornim treninzima se pripremam za koncert

0
Uoči koncerta koji će povodom dve decenije karijere u Hali Pionir u Beogradu održati 24. novembra, Marko Bulat govori o pripremama, probama sa bendom, gostovanjima u emisijama, ali i treninzima.
Marko Bulat, foto: Promo
Marko Bulat, foto: Promo

Za koncert koji će povodom dve decenije uspešne karijere održati 24. novembra, u Hali Pionir, Marko Bulat sprema se na svim poljima: ima redovne probe sa bendom, gostuje u televizijskim emisijama, nadgleda reklamnu kampanju, a stiže i da vežba.

- Trening je potreban, pre svega da bih se dobro osećao, ali i da bih bio u formi. Stao sam sa treninzima, jer sam imao preko leta mnogo obaveza, ali sad, vraćam se u formu. Pritom, koncert, koji ću odžati u Pioniru, trajaće duže od dva sata, a scena iziskuje napor. Želim da publika oseti svu energiju koju ulažćem, da bi sve bilo baš kako treba - navodi Marko.

Marko Bulat, inače, posle treninga, satima je probao garderobu kod našeg poznatog dizajnera Bate Spasojevića, čije će neke modele nositi na koncertu.


- Batini modeli mi odgovaraju i uvek se radije odlučujem za njih, nego druge. Planirano je da se nekoliko puta presvlačin na sceni, a biće i trenutaka, kada će publika biti potpuno iznenađena stajlingom, koji će videti pod reflektorima - objašnjava pevač.

Koncert u Hali Pionir organizuje Digi media, koja se proslavila time što je prva organizovala nastup grupe Merlin u Beogradu. Planirano je nekoliko led ekrana, reflektora, bina će biti drugačija od dosadašnjih i Bulatu će biti omogućeno da bude što bliži publici.

 

makonda-tracker