Dragan Bjelogrlić promoter Biciklijade

0
Popularni glumac Dragan Bjelogrlić promoter je Beogradske Coca-Cola biciklijade, tradicionalne gradske manifestacije koja se održava po peti put desetog maja
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Beogradska Coca-Cola biciklijada je tradicionalna gradska manifestacija koju organizuje asosijacija Sport za sve i Grad Beograd - Sekretarijat za sport, pod pokroviteljstvom Coca-Cola Sistema. Ove godine biće održana 10. maja po peti put i okupiće sve ljubitelje vožnje bicikla, sa ciljem da promoviše fizičku aktivnost, redovnu rekreaciju i druženje, ali i da propagira bicikl kao alternativno prevozno sredstvo u gradskim gužvama, čime se doprinosi manjem zagađenju životne sredine.

Okupljanje učesnika je predviđeno za 10 časova na Trgu Republike, gde će voditelj Inspektor Blaža otvoriti program i zabaviti sve prisutne. Učesnici Biciklijade će laganom vožnjom startovati u 11 časova, a trasom od Trga Republike do Ušća proći će više od pet hiljada ljubitelja bicikala - porodica, sportskih klubova, grupa biciklista iz Beograda i drugih gradova Srbije i pojedinaca Beogradske Coca-Cola biciklijade, koji će ovom biciklističkom vožnjom pokazati da su svi učesnici i pobednici koji propagiraju sportski duh, ali i edukaciju mladih ljudi o važnosti i značaju sportski aktivnog života.

Svim biciklistima Beogradske Coca-Cola biciklijade, po dolasku na plato na Ušću biće podeljene simbolične biciklističke vozačke dozvole, koje će im omogućiti da učestvuju u nagradnoj lutriji, a najsrećniji će dobiti nagrade iznenađenja. Bicikliste na Ušću zabaviće i grupa Salsa-Y-Punto uz neodoljive zvuke latino muzike.

makonda-tracker