Emina Jahović – Sandal: Nadam se da me Mustafa voli kao ja njega

0
Iako sigurna u svoju ljubav prema suprugu, turskoj pop zvezdi Mustafi Sandalu, pevačica i članica žirija u takmičenju X faktor, pop zvezda Emina Jahović - Sandal ističe da ni nakon pet i po godina braka ne može da sudi o njegovim osećanjima.
Emina Jahović, Foto: Miloš Nadaždin
Emina Jahović, Foto: Miloš Nadaždin

Pop zvezda Emina Jahović – Sandal (31) odlično se snašla u ulozi sudije u muzičkom takmičenju X faktor koje se utorkom emituje na TV Pink. Ipak, naporni radni tempo u vezi s aovim šou programom uzrokovali su njene česte dolaske u Srbije zbog čega je nekad i po pet dana nedeljno odsutna iz porodičnog doma u Istanbulu. U intervjuu za Story, ona objašnjava kako joj polazi za rukom da uskladi porodični i profesionalni život i ističe da supruga Mustafu Sandala (43) sa kojim ima sinove Jamana (5) i Javuza (1,5), voli kao prvog dana njihove veze što ne može da tvrdi u obrnutom slučaju iako se nada da je muž voli podjednako.

Story: Kako vam se veliki broj obaveza održava na bračni život?

-Odlično uklapam obaveze. Naravno da mi je na prvom mestu briga za porodicu koja je u Istanbulu ali snimanja su mi prilagođena tako mi je sve potaman. Razdavajm se bez dece po četiri, pet dana i bude mi teško mada u Beogradu imam šest svojih kandidata uz koje mi brzo prolazi vreme.

Story: Primenjujete li iste vaspitne metode kao roditelj Jamanu i Javuzu i mentor kandidatima u takmičenju?

-Naravno da mi znači iskustvo koje imam u vaspitavanju svoje dece jer zista brinem o mojim takmičarima. Ovi ljudi nisu odrasli niti su formirane ličnosti. Ponekad me podsećaju na moju decu i često im prenosim poželjni model ponašanja. Kandidati su bili kod mene u istanbulu, upoznali su i moje klince tako da smo se i privatno družili i bolje upoznali. Nedostaju mi deca ali već se navikavaju na to da je mama odsutna po nekoliko dana.

Story: Ipak, ne manjka vam ni romantičnih trenutaka sa suprugom pa ste tako nedavno pratiocima na društvenim mrežama pokazali fotografiju sa koje zaisa isijava vaša i Mustafina ljubav. Jeste li suprug i vi zaljubljeni jedno u drugo kao prvog dana?

-Tako je. Svog muža volim kao prvog dana a nadam se i on mene. To ćete ipak morati njega da pitate kada budete sa njim radili intervju.

 

Kompletan intervju sa Eminom pročitajte u štampanom izdanju magazina Story koji je u prodaji od 8. 11. 2013.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker