Milan Stanković: Hteo sam da pevam sa Karleušom

0
Dok ovih dana promoviše svoju pesmu Od mene se odvikavaj, Milan Stanković, u emisiji Glamur specijal, koja će se emitovati u utorak 12. novembra na Happy televiziji, u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem, otkrio je do sada neke nepoznate detalje iz s
Milan Stanković, Foto: Luka Šarac
Milan Stanković, Foto: Luka Šarac

Milan se gostujući u emisiji osvrnuo i na svoju vezu sa folk pevačicom Radom Manojlović.

- Ljudima je bilo čudno što smo Rada i ja bili u vezi, a nije im za čuđenje kada matorci ljube klinke na splavovima - kaže za Glamur specijal Milan Stanković.

- Sećam se, bili smo stalno zajedno, ljubav se rodila, a prvih cetiri meseca smo krili vezu. Sasa Popovic je bio odusevljen vezom, zbog ljubavi i medijske bombe.

Na snimanju emisije na televiziji Happy Stanković je ponovio da je prezadovoljan zbog saradnje sa Goranom Bregovićem, kao i da mu je mnogo žao što nije sa Jelenom Karleušom otpevao pesmu Insomnia, jer mu Saša Popović nije dozvolio.

- Moja pesma Fejs preteča je Karleušine, a Neda Ukraden je iskopirala spot za Fejs, bez dozvole, ali nema veze - kaže Milan Stanković.

Pevač se osvrnuo i na svoje detinjsvo, naglasivši da nije voleo da se igra i prlja u pesku, sedeo je vaspitačici u krilu, svi su ga mazili...

- Maštao sam, biću princ ili kauboj. Sa šest godina pevao sam Brenine i Džejeve pesme, odrastao sam sa bakom. Hteo sam da studiram, ali majka je rekla da nemamo para i da moram da radim - priča Stanković.

Ofarbana plava kosa i odlazak na audiciju za Zvezde Granda, bili su početak njegove karijere autentičnog pevača, koju je obeležio i raskid sa matičnom kućom, u kojoj je prve pesme ipak sam platio. Stanković je kategorican da je jedan od tri zvezde iz Granda, koje su nešto uspele, a bez dlake na jeziku, u emisiji Glamur specijal, ispričao je i ko su estradni gmizavci.

makonda-tracker