Milica Todorović: Rastanak od Radeta mnogo je bolan

0
Nakon četiri godine veze sa kompozitorom Radetom Kovačevićem uz kojeg je donosila mnoge važne životne odluke, pevačica Milica Todorović iskreno govori o njihovom raskidu koji se dogodio tačno na četvorogodišnjicu njihove veze
Milica Todorović; foto: Vladimir Šporčić
Milica Todorović; foto: Vladimir Šporčić

Iznenadni raskid pevačice Milice Todorović (23) i kompozitora Radeta Kovačevića (30) šokirao je mnoge, a ponajviše njihovo blisko okruženje. Rastali su se krajem septembra, tačno na četvorogodišnjicu veze, pa se slavlje ubrzo pretvorilo u krah romanse koja je trebalo da bude krunisana brakom. Iako to tvrde pojedini tabloidi, preljube u njihovom odnosu nije bilo, a zvezda Kusturičine opere Vreme Cigana čak i ne poznaje košarkaša Nikolu Pekovića s kojim su joj pripisali letnju avanturu. U intervjuu za Story, lepa Kruševljanka prvi put nakon što je pre dve nedelje potvrdila raskid za Story, govori o okončanju veze koja je svima koji ih poznaju delovala stabilno i idilično.



Story: Milice, možda je najbolje pitanje za početak - kako se osećate?

- Dobro sam.

Story: Nekoliko meseci pre okončanja veze s kompozitorom i muzičkim producentom Radetom Kovačevićem, otpevali ste naizgled autobiografsku pesmu Nema nazad za nas, ljubavi... Jeste li to naslutili kraj?

- Nisam mogla da naslutim ništa, niti je ta pesma autobiografska. U njenim stihovima postoji treća osoba, a niko sa strane nije razlog Radetovog i mog raskida.

Story: Ali, pojedini mediji aktuelizovali su letošnju priču o tome da ste Radeta prevarili s košarkašem Nikolom Pekovićem u budvanskom klubu Top Hill, kada je tamo nastupala vaša koleginica Ceca Ražnatović?

- To mi je zaista smešno. Svaki put kad pročitam takav tekst, bude mi žao zbog činjenice u kakvoj zemlji živimo. Ovde svako može da izmisli trač i plasira ga kako želi. Dečka stvarno ne poznajem, a uz dužno poštovanje, ne znam ni ko je on. Nadam se da se neće uvrediti zbog ove moje izjave, ali ni on verovatno ne prati Zvezde Granda i ne zna ko sam ja. Ne razumem razloge jednog lista da me spoje s njim.

Story: Zašto ste raskinuli s Radetom?

- Nema konkretnog razloga. Radeta i dalje volim kao i on mene. Došlo je do nekih nepremostivih razlika među nama i nadam se da ćemo ih u skorije vreme prevazići.

Story: Da li je rastanak teži ako se uzme u obzir činjenica da vam je on drugi partner u životu te da ste uz njega sazreli?

- Toliko mi je teško da ne znam kako da odgovorim na ovo pitanje. Najteže mi ipak padaju gluposti po medijima jer je Radetov i moj odnos čist. Ali, sigurno je da je ovaj raskid mnogo bolan. Četiri godine bila sam s njim i nadam se da će među nama opet sve biti u redu.

Story: Dakle, ima šanse da se pomirite?

- Ne znam, pričaćemo, pa ćemo videti. Ostali smo u prijateljskim odnosima. On mi je pre svega veoma dobar prijatelj jer je izuzetan čovek. Zaista nije bilo krupnog razloga za raskid. Nadam se da je to trenutno, dok se ne smire strasti. Nismo se posvađali, i dalje se mnogo volimo.



Story: Na društvenim mrežama komunicirate i s njegovim bratom Sašom Kovačevićem. I sa njim ste ostali u dobrim odnosima?

- Saša i ja smo kao brat i sestra. Nema ničeg čudnog u tome ni što se čujemo svaki dan.

Story: Kako ste 13. oktobra proslavili svoj dvadeset treći rođendan?

- U ponoć me je poljubila moja starija sestra Jovana. Ona živi u Ljubljani, a ja sam tamo te večeri imala nastup. Sutradan sam otišla na Bled. Počastila sam svoj bend danom odmora, a vodila sam ih u noćni provod.

Story: Imate li slobodnog vremena budući da ste jedna od najangažovanijih pevačica na domaćoj estradi?


- Kad čovek to želi, uvek može da se nađe vremena. Jedna od mana mi je što sam neorganizovana, ali trudim se da to popravim.

Story: Snimate dva nova singla. O kakvim je pesmama reč?

- Snimam narodnjak Tri čaše, ali i duet sa Banetom Mojićevićem. On i ja našli smo fenomenalnu srceparajuću pesmu.

Story: U takvoj emotivnoj fazi očekivalo bi se da prvo izdate baladu, a vi snimate brzu numeru. Kako glase stihovi pesme Tri čaše?

- Ni ove noći neću da plačem zbog sitnica. Nema tih para da osmeh sakrijem sa lica.



Story: Da li vam je bilo teško da se lažno osmehujete na Story žurki na koju ste došli neposredno nakon raskida sa Radetom budući da ste tada krili svoj emotivni status?


- Nije to bio lažan osmeh. Osmehivala sam se iskreno jer sam se lepo osećala kao i na svakoj Story žurki. S druge strane, bilo mi je teško jer pored sebe nisam imala partnera kao neke moje koleginice koje su u srećnim vezama i brakovima. Došla sam sa Slavicom Ćukteraš, a nadam se da ću na neku od sledećih žurki otići sa Radetom. (Smeh)

Story: Zaista ste bili skladan par. Kako je moguće da ste se rastali u periodu kada je trebalo da donesete neke važne životne odluke?


- Uz Radeta sam neke svoje bitne životne odluke već donosila, a nadam se da ćemo u budućnosti uspeti da prevaziđemo probleme koji su nas rastavili.

 

Razgovarao: Nikola Rumenić

makonda-tracker