Hurem u novom izdanju ponovo na dvoru

0
Večeras na Televiziji RTL, premijerno će biti prikazana poslednja epizoda treće sezone Sulejman Veličanstveni. Pored toga što će se na dvor vratiti Hurem, Mihrimah otkriva da je Šahina sluškinja špijunira, a princ Mehmet upada u nevolje zbog kojih može izgubit
Nova Hurem
Nova Hurem

Pošto je proletos seriju napustila popularna Merjem Uzerli, u novoj, trećoj sezoni Sulejmana Veličanstvenog, koja od večeras u 21h počinje da se emituje na RTL-u, u ulozi Hurem pojaviće se talentovana turska glumica Vahide Gordum.

I pored toga što joj je naređeno da ni sa kim ne razgovara,  Mirimah poziva sultaniju Šah na večeru, gde joj otkriva kako je gospa Emine špijunira. I pored straha Gulfem i Merdžan-age da bi Mirimah mogla nauditi sultaniji Šah,  princeza sve zaprepašćuje pretnjom da će sve reću ocu, u koliko Šah već sutra ne preda sav novac vakufu i ne napusti imanje.

Za to vreme princ Mehmet upada u nevolje i od strane svog novog prijatelja biva zaražen teškom bolešću. Kako bi bio uz Miramah koja strahuje za bratovljev život, Sulejman se vraća sa pohoda. Posle iznenadnog nestanka sa imanja i bezuspešne potrage po celom carstvu, Hurem se vratila u harem.

 

makonda-tracker