Romantičan vikend Jelene Rozge i Ivana Huljića

1
Splitska pevačica Jelena Rozga protekli vikend provela je u društvu 11 godina mlađega muzičara Ivana Huljića. O njihovoj ljubavi već se nekoliko puta pisalo, a oni to nikad nisu potvrdili.
Jelena Rozga i Ivan Huljić, Foto: Story.hr
Jelena Rozga i Ivan Huljić, Foto: Story.hr

- I ne tražim ništa, i ne pitam ništa, jer već odavno sam se pomirila da nam je ljubav anonimna – stihovi su najnovije pesme Cirkus pevačice Jelene Rozge koja, čini se, opisuje njenu ljubavnu situaciju i u stvarnom životu. Naime, protekli vikend provela je u društvu 11 godina mlađeg muzičara Ivana Huljića, sina poznatog producenta Tončija i tekstopisca Vjekoslave Huljić koji su i zaslužni za brojne Jelenine hitove, piše portal Story.hr .

Iako je većina produženi vikend iskoristila za druženje s porodicom, Jelena je zbog poslovnih obveza morala da ostane u Zagrebu, a društvo joj je pravio Ivan Huljić. Petak uveče iskoristili su za odlazak u bioskop u Arena Centru, a iako je on nekoliko minuta kasnio, to nije narušilo ugodnu atmosferu pa su zajedno proveli opuštenu mirno veče. Druženje su nastavili u nedelju, kada je Ivan u ranim poslepodnevnim satima došao u njen zagrebački stan, kratko se zadržao i onda ponovno vratio oko 20 sati.

makonda-tracker