Bijonse: Ah, kakav pogled...

0
Na svom Tublr profilu Bijonse često objavljuje fotografije svoje porodice, a sada je svoje obožavaoci očarala prelepom, idiličnom slikom na kojoj su njen suprug Džej Zi i ćerkica Blu Ajvi, a u daljini pučina mora...
Bijonse, foto: Tumblr
Bijonse, foto: Tumblr

R’n’B diva na svom Tumblr profilu objavila je neodoljivu fotografiju svog supruga, repera Džej Zija kako stoji u plitkom delu bazena i u naručju drži njihovu ćerkicu Blu Ajv, a iza njih se pruža idilični pogled na more.

Gde i kada je fotografija snimnjena, Bijonse nije otkrila, već je još jednom potvrdila koliko Džej Zi obožavava svoju dvadesetdvomesečnu devojčicu, koja, kao i roditelji obožava muziku.

- Ona voli muziku svoje mame i svake večeri gleda na komjuteru Bijonsine nastupe. Ona je imala priliku da prva čuje i neke pesme s mog novog albuma Magna Carta..Holy Grail, pre nego što je objavljen. Obožava sve pesme i kada ih čuje govori Još tata, još…tatina pesma. Ona je moj najveći obožavalac. Stvarno voli album, ne izmišljam. Ona je iskrena kada to govori, jer ne zna koliko me to usrećuje. Jednostavno želi da sluša pesme – rekao je Džej Zi u intervjuu u časopisu Vanity Fair.

makonda-tracker