Marija Kilibarda: Kada je mnogo lepo, onda se malo i preteruje

0
Popularna voditeljka Marija Kilibarda otkriva da li joj imponuje to što važi za velikog hedonistu, ali i zbog čega joj muškarci ne prilaze kada je u kafani i šta joj to najčešće zameraju.
Marija Kilibarda. Foto: Marko Sovilj
Marija Kilibarda. Foto: Marko Sovilj

Domaćica šou-programa Tvoje lice zvuči poznato i jedna od voditeljki emisije Žene, Marija Kilibarda (33), trenutno radi punom parom i ne smeta joj što kraj sebe nema podršku jačeg pola, pošto više od pola godine uživa u statusu singl devojke. Atraktivna i seksepilna dama sa malih ekrana godinama važi za jednu od najpoželjnijih voditeljki, ali i za najvećeg veseljaka, drugara i boema među javnim ličnostima. Zato i ne čudi što lepa crnka krasi naslovnu stranu prvog broja besplatnog magazina Story Café, koji čitaoci mogu da ga pronađu u omiljenom kafiću, baru, restoranu ili hotelu. Marija se ne protivi tome što važi za hedonistu, ali i ne krije da zarad dobrog izgleda nekada mora da povede računa o ishrani i životnim navikama.

- Ne znam da li je to kompliment ili uvreda? (Smeh) Dozvoliću sebi da budem malo prosta: Između praseta i hedoniste tanka je linija! Čim se pomene pojam hedonizam, prva asocijacija je uživanje, a kada ti je lepo, nekada i preteraš. Iskreno, popije se i pojede više, nema beauty sna ili ako pričamo o drugoj vrsti hedonizma kao što su putovanja, onda to šteti novčaniku, tačnije materijalnoj situaciji. Sve u životu ima i svoje posledice – iskrena je voditeljka koja trenutno uspešno obuzdava gastronomsku stranu svoje ličnosti.

- Upravo je početkom septembra nastupio period kada sam počela da vodim računa o ishrani i redovno vežbam. Baš to što uživam u bogatoj trpezi, ostavilo je i svoje posledice u vidu nekoliko kilograma viška, ali to me ne remeti jer sam zaslužila da se malo opustim. Potrebna su mi dva meseca da se vratim na neku normalnu kilažu – priča Marija za prvo izdanje magazina o hedonizmu i poznatima Story Cafe i ne krije da njen temperament nekada smeta muškarcima s kojima je u društvu.

- Često sam u velikom društvu i imam mnogo muških prijatelja s kojima mnogo češće izlazim nego sa drugaricama, tako da mi muškarci ne prilaze u kafani. Ali‚ nekoliko puta desilo mi se, kada sam s nekim prvi put u kafani, negde gde su tamburice ili romska muzika, da tada primetim kako se ljudi iznenade što muzika dođe kod mene i ja sama platim pesme za svoju dušu. Dešavalo mi se i da se osećaju uvređenim što plaćam piće. Momci, izvinite, znam da nekada moram da budem žensko, ali jednostavno bili ste spori i mene je konobar prvu primetio – govori kroz osmeh Kilibarda koja je i više nego zadovoljna prvim komentarima za novi šou-program TV Prva.

- Verujem da su gledaoci i te kako zadovoljni onim što smo im prikazali u prvoj epizodi serijala Tvoje lice zvuči poznato, a najveća iznenađenja tek nas očekuju. Veoma je zabavno i zanimljivo, naročito to što ćemo učesnike, glumce i pevače videti u potpuno drugačijem izdanju. Obožavam energiju koja se oseća kada radim nešto ovako veliko i drugačije u odnosu na sve ostalo. Mislim da je pravi blagoslov i profesionalni izazov kada ti se pruži mogućnosti da radiš jednu od najspektakularnijih emisija na ovim prostorima – zaključuje Marija.

 

Piše: Danilo Mašojević

 

makonda-tracker