Milan-Lola Smiljanić: Želim vezu, a ne avanturu

1
Iako se spekulisalo da su se u njegovom zagrljaju našle brojne poznate dame, fudbaler Milan-Lola Smiljanić ističe kako je usamljen otkako je pre godinu i po dana okončao romansu sa svojom prvom ljubavlju
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Nakon kraha petogodišnje ljubavi sa studentkinjom Andreom Tus, dvadesetdvogodišnji fudbaler španskog prvoligaša Espanjola i igrač srpske reprezentacije, Milan-Lola Smiljanić, uživa u slobodi. Kada su se posle strasne romanse pre godinu i po dana emocije ugasile, a zaljubljenost nestala, svako od njih krenuo je svojim putem. Od tog momenta pa do danas, jedan od naših najpoželjnijih neženja nije pronašao devojku s kojom bi se skrasio na duže vreme.

- Naša veza bila je  mladalačka, neiskvarena, kakva i jeste prva ljubav. Pre godinu i po dana shvatili smo da su nas obaveze udaljile, zbog čega smo rešili da se rastanemo. I dalje smo u kontaktu, čujemo se povremeno telefonom i između nas će uvek postojati poštovanje. Od trenutka kada smo raskinuli pa do sada, nisam imao ozbiljnu vezu, a nema je ni na vidiku - iskren je Smiljanić.

Zbog uspeha u fudbalu i dobrog fizičkog izgleda, Smiljanića su mediji često povezivali sa raznim lepoticama, a među damama koje navodno nisu odolele njegovom šarmu našle su se Jelena Žeželj, Slađana Ivanišević, kao i folk diva Svetlana-Ceca Ražnatović. Iako se poslednjih godina po beogradskim klubovima kretao u društvu brojnih pripadnica lepšeg pola, Milan tvrdi da je sam.

- Svaki momak koji je uspešan u svom poslu, a pri tom je mlad i neoženjen, često je meta raznih spekulacija, a takav je slučaj i sa mnom. Već duži period nemam devojku pa sam idealan za takve priče. Ni sa jednom devojkom s kojom su me povezivali tokom poslednjih meseci nemam ništa. Čovek sam koji uvek kaže ono što misli, ne bežim od svojih postupaka i nemam čega da se stidim. Što se Cece tiče, nas dvoje se poznajemo već godinama, mislim da je ona dobra osoba. Da smo zajedno, to bi se znalo mnogo ranije, ali nismo i to nije istina - tvrdi Lola.

Iako važi za velikog zavodnika, Milan sebe smatra romantičnim muškarcem kome više od avantura prijaju duge veze.

- Kada uspeš da pronađeš pravu osobu koju možeš da zavoliš, što je vrlo teško, nešto te prosto natera da ostaneš s njom i izgradiš ozbiljnu vezu. Meni se to sviđa više nego kada prevlada strast i emocije budu kratkog daha. Iako postoji nepisano pravilo da se fudbaleri žene mladi, to kod mene nije slučaj. Smatram da sam još mlad, brak doživljavam ozbiljno i treba još puno da naučim o životu da bih bio spreman za takav korak - ističe fudbaler koji nikada nije želeo da osvaja devojke materijalnim stvarima.

- Dok sam bio s Andreom, kupovao sam joj poklone, kao i ona meni, što smatram normalnim u vezi. Inače, nisam od onih koji svojom slavom, novcem i darovima kupuju nečiju ljubav, što poslednjih godina mnogi čine. Za razliku od srpske prestonice, u Barseloni su ljudi opušteniji i svako gleda svoja posla, što mi prija, ali i pored toga svakodnevno mi nedostaju Beograd i Beograđanke, za koje tvrdim da su najlepše žene na svetu – naglašava popularni sportista.

Aleksandra Dimitrijević

TAGOVI: 123Raskid
makonda-tracker