Glumica Keri Vošington čeka bebu

0
Iako još uvek nije dala zvaničnu izjavu, američki mediji pišu da će se glumica Keri Vošington uskoro prvi put oprobati u ulozi majke.
Keri Vošington, foto: Getty images
Keri Vošington, foto: Getty images

Iako se glumica još uvek nije obratila medijima ovim povodom, već nekoliko nedelja spekuliše se da je u drugom stanju, a izvor blizak Vošingtonovoj potvrdio je navode.

- Trudna je četiri mseca – izavio je izvor za magazin US Weekly.

Tridesetšestogodišnja glumica u junu ove godine udala se za svog dečka, američkog fudbalera Namdija Asomuga, nakon samo godinu dana veze. No, kako je glumica poznata po tome da u javnosti ne otkriva detalje koji se tiču njenog privatnog života, nije pričala ni o venčanju.

- Ranije sam pričala o svemu, ali budući da nie fer da pričam samo o lepim stvarima, a odbijem da govorim kada se dogodi nešto loše, odlučila sam da u potpunosti prestanem da pričam o privatnosti – rekla je prošle godine glumica, koja je ipak, samo zbog svojih fanova potvrdila da se udala.

- Svetom šetam s prstenom na ruci i kad mi neko čestita, zahvalim mu se. Ali nemam nameru da pričam bilo šta više od toga – izjavila je glumica.

makonda-tracker