Kanije Vest: Moje venčanje biće najveća žurka na planeti

0
Poznati reper najavio je da će njegovo venčanje sa starletom Kim Kardašijan biti najluđa proslava koju je ikada napravljena
Kim Kardašijan, Kanije Vest, foto: BANG
Kim Kardašijan, Kanije Vest, foto: BANG

Kanije, koji je nedavno zaprosio zvezdu rijaliti programa, sa kojim ima četvoromesečnu ćerku Nort, planira da ne šteti da svom venčanju.

- On želi da ova proslava bude najveći i najbolji šou na zemlji. Želi igrače sa vatrom, akrobate i specijalne performase koje bi izveli njegovi prijatelji muzičari, uključujući i Džej Zi-ja. Njegova zamisao ide toliko daleko da planira čak i da slonovi dovedu njega i Kim do oltara – rekao je izvor blizak paru.

Reper ćei da se glavna ceremonija održi u Los Anđelesu, dok bi žurke organizovao u Njujorku i Majamiju. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, Kanije je već unajmio pet asistenata, koji će mu pomoći da organizuje venčanje, za koje se šali i kaže da će biti veće i raskošnije od kraljevskog.

Kim će promeniti čak četiri venčanice diajnera Rikarda Tiscija, ali Kanije neće dozvoliti da venčanje bude snimljeno za njen šou Keeping Up With the Kardashians, iako se ona tome nadala.

makonda-tracker