Seka Aleksić bez prestanka: Kompletan trening (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Fit

30-10-2013 02:39h
Maya ne postoji trening za muskarce i trening za zene... :S Od voznje bicikla,trcanja i ostalih gluposti moze se samo smrsati i to jako nekvalitetno...trening tegovima sagorjeva 4x vise kalorija nego kardio trening i visestruko ubrzava metabolizam!Nemoj da komentarises nesto u sta se ne razumijes...dobro zensko dupe je nemoguce imati bez cucnjeva,iskoraka i ostalih vjezbi koje izmedju ostalog rade i muskarci!

Maya

29-10-2013 15:56h
Prve dvije vjezbe ok ali ove posle su za muskarce, nema zenstveno tijelo. Nabila ruke i noge kao da boks trenira, kada se udeblja bice kao tenk. Umjesto da je pokazala koliko dnevno vozi bicikl, orbitek, ide na trcanje pa trbusnjaci, zenski sklekovi ovo je trening za muskarce.

boo

29-10-2013 17:15h
Koji struk!!! s t r u k !!! omg!!!

Sanja

30-10-2013 01:11h
Odlicno,svaka cast! Inace, 'trening za zene' ne postoji nasuprot muskom treningu,misic je misic,razlika je u hormonu kojeg zene nemaju kao muskarci,pa nema 'rizika' od gubitka zenstvenosti... To je obicna glupost,NAUKA je rekla svoje,i zalosno je to sto jos uvijek zene misle da treba da umiru na traci,a ni na sta ne lice,cucnjeva se treba uhvatiti pod opterecenjem da bi se postiglo zeljeno dupe,a ne iznurivanje... Cuj,trening za muskarce,hahahah,pa je li iko cuo za NAUKU koja je bazirana na cinjenicama,a ne misljenjima???? Bravo,Seko,samo udri! I,da,ovo mi je super,nabila ruke? Pa,misic je ,majku mu,manje zapremine od iste mase sala,dakle,kad se 'nabije' misic i stopi salo,to ne moze biti vece,nego manje :) Nauka,majka :)

caca

30-10-2013 15:40h
dokle više??????? muka mi je od seke i njene guzice u prvom planu i svih mogućih "vesti" u vezi nje koje nas uzgred budi rečeno uopšte ne zanimaju. Da li postoji još neka osoba o kojoj bi moglo nešto da se napiše ili je sav medijski prostor rezervisan za ovu toliko "zanimljivu" personu?????
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: