Boris Milivojević: Tražio sam još kraću haljinu!

0
Pobednik treće epizode šoua Tvoje lice zvuči poznato, Boris Milivojević, za Prva.rs govori o svom nastupu, kostimu i sledećoj ulozi koju će igrati...
Boris Milivojević, Foto: TV Prva
Boris Milivojević, Foto: TV Prva

Posle uloga Manjifika i Đorđa Balaševića, Boris Milivojević je prvi put u ulozi žene. Zadatak mu nije bio ni malo lak, jer nije imitirao bilo koju ženu, već legendarnu Tinu Tarner, koju je fantastično odglumio. Boris nije obrijao noge za ovu ulogu, što slavnoj pevačici nikako ne bi promaklo, već je nosio mrežaste čarape kako bi to zamaskirao. Oko haljine je ipak bilo najviše posla otkriva glumac za Prva.rs .
- Krojačko odeljenje je pomoglo da sve bude kako treba, jer sam ja malo punačkiji od Tine. Haljina je prvobitno bila duža, ali sam ja tražio da se skrati, jer Tina uvek pokazuje svoje dugačke noge.
Uspešno si odglumio Tinu. Šta ti je bio najveći problem?
- Najveći problem bile su štikle, ja valjda nemam razvijene te mišiće koji su potrebni za hodanje na štiklama. I.. da, farbanje i pranje! Trebalo mi je par dana da potpuno skinem boju sa sebe. To je bilo vrlo problematično.
Ali isplatilo se... pobedio si!?
- Lepo je kad pobediš u nečemu, bilo čemu! Ipak,svi takmičari su iskusni i manje-vishe prekaljeni što se tiče nastupa...Ali u zbilji, koliko god da ova emisija ima takmičarske elemente, ona to zapravo i nije. Ono što je bitno u vezi nje je da 10 poznatih ličnosti u emisiji imitira svoje kolege i samim tim ona postaje veoma zabavna. A tek kad krenu nosevi da se lepe, pa perike... Nama je, priznajem, jako zabavno, a onda sigurno i gledaocima. Obzirom da nagrada za prvoplasiranog, tj. prvoplasiranu ide u dobrotvorne svrhe, daje ovom šou specijalnu draž, ako se i druge veće zabavne emisije i ostale tv kuće ugledaju na ovu, što se toga tiče, možda bi stvarno mogli, bar malo da pomognemo ljudima čija je egzistencija ugrožena.
Sledeća tvoja uloga je Elvis Prisli, da li si zadovoljan time?
- E, izvukao sam baš ono što sam želeo. To je Elvis Prisli, ali sa starim baladama, onako debeo! A ja sam već debeljuškast...

makonda-tracker