Milica Todorović: Raskid na četvorogodišnjicu veze

0
Nakon pune četiri godine strasne ljubavi, pevačica Milica Todorović i kompozitor Rade Kovačević okončali su svoju vezu. Neposredno nakon raskida, ona se pojavila na žurki magazina Story na kojoj je, uprkos problemima s kojima se suočava, izgledala srećno i n
Milica Todorović. Foto: Petar Đorđević, Privatna arhiva
Milica Todorović. Foto: Petar Đorđević, Privatna arhiva

Kada se 2. oktobra pojavila na crvenom tepihu Storyjeve proslave ispred restorana Kalemegdanska terasa, izraz lica pevačice Milice Todorović nije govorio da ona ovih dana prolazi kroz najteži period u svom životu. Naime, kako Story ekskluzivno saznaje, samo nekoliko dana pre naše žurke, ona i njen voljeni izabranik, kompozitor Rade Kovačević (30), odlučili su da se raziđu.

Razlozi raskida nisu nimalo dramatični, samo im se pogledi na budućnost njihove veze jednostavno razlikuju. Ophrvana sumornim mislima o raskidu i odevena u prelepo belo odelo, ona je graciozno prošetala ispred objektiva smejući se i držeći za ruku svoju sveže verenu koleginicu i drugaricu Slavicu Ćukteraš.

Mnoge je njen stajling te večeri podsetio na odevne kombinacije slavne glumice Šeron Stoun koja joj je i bila inspiracija za Storyjev crveni tepih, ali zato niko nije mogao da nasluti šta se krije iza hladnog osmeha atraktivne pevačice.

- Odlično sam se provela na Storyjevoj žurki, neko vreme čak sam i đuskala pored benda. To mi je bila prilika da mnogo kolega sretnem na jednom mestu i srdačno ćaskam s njima. Obukla sam odelo jer sam se tako osećala i haljina mi je bilo preko glave. Želela sam da budem drugačija i uspela sam u tome – kaže za Story plavokosa pevačica koja je tokom čitave večeri uspešno krila da je okončala dugogodišnju romansu. U tome joj je pomoglo i to što je prisutne najviše zanimao verenički prsten koji je njenoj drugarici Slavici poklonio fudbaler Vlada Avramov.

Iz tih razloga, odsustvo Radeta Kovačevića prošlo je neprimećeno, sve dok se blicevi na partyju nisu pogasili. Milica se potom vratila u svakodnevicu koju čine obostrani pokušaji nje i njenog dečka da obnove vezu. Mogućnost da se to dogodi nimalo nije isključena, budući da se pevačica i kompozitor svakodnevno viđaju i pokušavaju da nađu zajednički jezik za budućnost.

Ozbiljniji obrt u aktuelnoj situaciji mogao bi da se dogodi u nedelju, 13. oktobra – tačno na Miličin dvadeset treći rođendan. Doskorašnji emotivni partneri vezu su otpočeli u septembru 2009. godine, a neposredno pre raskida, obeležili su četiri godine romanse. Međutim, izostala je spektakularna proslava, a te večeri partneri su izašli na svečanu večeru na kojoj su sumirali utiske o sitnicama koje su uspele da im naruše vezu.

- Ukoliko dođe do veridbe, voleli bismo da to bude na ostrvu Bora Bora koje nam je već dugo destinacija iz snova. Na Kubi smo videli venčanje na plaži i to nas je inspirisalo da razmišljamo o veridbi, ali mislimo da je za brak još rano.

Ne zbog naših godina, već zato što nam je zaista lepo bez ikakvih formalnih stega. Volimo se i to je najvažnije – bila je jedna od pevačicinih izjava koje su obećavale njenu slatku budućnost sa Radetom. Upravo zbog čvrstine emocija koje među njima vladaju, najbolji je zaključak da među ovim partnerima još definitivno ništa nije gotovo.

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker