Žena Klinta Istvuda podnela papire za razvod

0
Zvanično je – Klint Istvud razvodi se od svoje žene Dine Estvud, koja je podnela papire za razvod i traži starateljstvo na njihovom šesnaestogodišnjom ćerkom, Morgan
Dina Istvud, foto: BANG
Dina Istvud, foto: BANG

O razvodu Klinta Istvuda i njegove žene, Dine Istvud dosta se pisalo u medijima, a posebno o uzroku njihovog razlaza. Mediji su navodili da je verovatno glavni razlog njihovih nesuglasica Dinino prečesto odsustvo od kuće i izlaganje njihove intime u njenom šou. Međutim, pojavila su se informacije da se njen bivši suprug zabavlja sa njenom prijateljicom Erikom Tomlison, što je veoma teško prihvatila.

Kako bilo, par je naveo da se razvodi zbog nepremostivih razlika, a Dina je predala papire za razvod 21.10.2013, u sudu u Kaliforniji. Ona zahteva da bivši suprug plati sve troškove suda, ali i da joj ubuduće plaća alimentaciju, pošto se nada da će dobiti starateljstvo nad ćerkom Morgan.

Kako bi sprečila dalje spekulacije o njenom razvodu, obratila se svojim obožavaocima preko Twitter-a, tvrdeći da su oni ostali u dobrim odnosima.

- Ne želim više da čitam negativne komentare o Klintu. On je predivna i brilijantna osoba. Bez obzira šta se dešavalo u našim životima, ja stojim pri ovome što sam rekla – napisala je Dina.

makonda-tracker