Maraja Keri: Povreda ramena bolna je poput porođaja

0
Američka pevačica poredi bol u svom ramenu, koje je iščašila prilikom teškog pada u julu ove godine, sa bolom, koji je doživela prilikom porođaja
Maraja Keri, foto: BANG
Maraja Keri, foto: BANG

Maraja tvrdi da traumatično iskustvo povrede ramena nije toliko različito od bola koji je iskusila prilikom rođenja njenih dvogodišnjih blizanaca, Morokana i Monroa.

- Osećam kao da sam u jako kratkom periodu života pretrpela  mnogo teških iskustava. Jedno je bilo rađanje moje dece, koje može razumeti samo ona žena, koja je rodila više dece odjednom. Naravno, nakon što sam im ugledala prelapa lica, sav bol je nestao, ali tokom porođaja…Ne mogu vam opisati taj bol. Dve godine kasnije na setu spota, uspela sam da polomim rebro i da iščašim rame. Taj bol često poredim sa bolom prilikom mog porođaja…Da, toliko je bolelo – iskrena je bila četrdesettrogodišnja pevačica, koja se obratila svojim fanovima i preko društvenih mreža.

- Ljudi od mene očekuju da ću svakog trenutka reći Vratila sam se, sad je sve ok i mogu nastaviti sa svojom karijerom. Međutim, nije tako, jer ja i dalje osećam veliki bol i čini mi se da je potrebna večnost da se potpuno oporavim. Velika je stvar u pitanju i moji lekari mi savetuju strogo mirovanje, jer će biti potrebno oko osam meseci da se izlečim – napisala je Maraja na Twitter-u.

makonda-tracker