Vesna Pavlović: Stigao i spot za novu pesmu (VIDEO)

0
Učesnica drugog serijala populanog takmičenja Prvi glas Srbije, objavila je premijerno spot za svoj prvi singl Nek se ljulja ceo grad, a za Story.rs otkriva kojom putanjom ide njena karijera nakon učešća u muzičkom šou programu.
Vesna Pavlović, promo foto
Vesna Pavlović, promo foto

Mlada pevačica Vesna Pavlović polako utabava svoju pevačku stazu nakon učešća u takmičenju Prvi glas Srbije. Ona veruje da su joj prethodno iskustvo i kritike žirija bili od velike pomoći, ali smatra da iako treba poslušati sve savete, ipak primenimo one za koje mislimo da su najbolji po nas.

Kada je reč o muzičkom stilu, Vesna se trenutno bazira na modernijem zvuku, u budućnosti želi da snimi što više pesama i osnuje svoj bend.



- Volim da pevam dobre pesme, muzički žanr mi nije toliko bitan, jer smatram da se muzika deli na dobru i lošu – prokomentarisala je pevačica svoj muzički pravac.

Veruje da popularnost ne utiče mnogo na njen privatni život, jer se trudi da živi u potpunosti isto kao pre, a da je jedina razlika u tome što je ljudi prepoznaju i to što ima više obaveza.

Vesna se često odaziva raznim humanitarnim akcijama kao i dobrotvornim koncertima.

- Sa zadovoljstvom se odazivam na humanitarne akcije, jer me duhovno ispunjava i čini srećnom kada pomognem nekome, na bilo koji način. Vaspitana sam tako da uvek pomognem ako mogu, a to nalaže i pravoslavna vera, koja u mom životu ima ogromnog udela i koja mi je motiv za sve lepo – objasnila je pevačica dodajući da smatra da ne treba biti sebičan i koristoljubiv, jer su to osobine koje duhovno osiromašuju čoveka.

Muziku i aranžman za pesmu Nek se ljulja ceo grad uradio je Bojan Jeremić, dok je tekst napisala Violeta Mihajlovska. Numera je proglašena za Hit leta na nedavno održanom festivalu Stari grad u Novom Pazaru.

Pogledajte spot:

makonda-tracker