Dejvid Bekam se takmiči u triatlonu

0
Dejvid Bekam će učestvovati u triatlonu sa svojim prijateljem Gordonom Remzijem.
Dejvid Bekam. Foto: Getty images
Dejvid Bekam. Foto: Getty images

Ovo dvoje se toliko dugo i naporno pripremaju za predstojeći sportski događaj da su im prijatelji nadenuli nadimke Roki i Apolo iz kultnog filma Rocky iz 1976. godine sa Silvesterom Staloneom u glavnoj ulozi.

Fudbalski šampion u penziji davao je Gordonu savete iz fitnesa kada je ovaj 46-godišnji kuvar početkom meseca odlučio da se priprema za triatlon u Koni, Havaji, a sada, mesec dana kasnije, Gordon ga je zamolio da mu pravi društvo na predstojećem događaju.

Za samo nešto više od 14 sat, Gordon je uspeo da biciklom pređe 180 kilometara, prepliva 3.8 i pretrči 41 kilometar.

Dejvid je pomalo postao ljubomoran na Gordona nakon što je počeo da ga savetuje za treninge. Nedostaje mu takmičenje otkad se penzionisao od fudbala pa ga je Gordon lako ubedio da mu se pridruži. Svakog dana ustaju u 4 ujutru i trče po plaži, a prijatelji se stalno šale sa njima da su, zbog svoje posvećenosti, kao glavni likovi iz Rokija - rekao je Dejvidov prijatelj.

Poznati kuvar je izgubio preko 12 kilograma nakon što je godinu dana bio na strogoj dijeti i redovno se bavio fizičkim aktivnostima pripremajući se za triatlon. On je zamenio kaloričnu hranu za zdrave namirnice koje podrazumevaju veganske šejkove, mleko od badema i veliku količinu svežeg povrća, a uz to trenira tri do četiri dana nedeljno.

makonda-tracker